Olivia

Зволожувальний бальзам для тіла з 10% сечовини!

Зволожувальний бальзам для тіла з 10% сечовини!

На жаль, у генетичній лотереї я виграла проблемну шкіру - акне на обличчі та гіперкератоз на тілі. Фолікулярний гіперкератоз - це щось типу "гусячої шкіри", дрібненькі висипи, які у мене переважно знаходяться на стегнах і трохи на руках. Думаю, багатьом знайомо, як це виглядає.

Так от помічною речовиною у таких станах є сечовина - природний незамінний зволожувач, який також відлущує ороговілі клітини, що сприяє регенерації шкіри та її загоєнню. Раніше я користувалась кремом для тіла із сечовиною та саліциловою кислотою від CeraVe, однак ціна на нього суттєво виросла, тому у пошуках бюджетної альтеративи натрапила на бальзам для тіла Eveline BodyCare Med+ Body Balm.

Зволожувальний бальзам для тіла з 10% сечовини!
Зволожувальний бальзам для тіла з 10% сечовини!
  • досить велика упаковка зі зручною помпою, об'єм 350 мл, вистачить на довго;
  • має легкий приємний аромат;
  • текстура густа та жирна, може непросто розподілятися по шкірі, але для засобів з сечовиною це типово (той же CeraVe навіть з упаковки важко було видавити);
  • спершу може бути відчуття плівки, але з часом шкіра поглинає бальзам і стає просто м'якою і приємною;
  • гадаю, найкраще пасуватиме у вечірній доглядовий ритуал, оскільки натягувати одяг після використання цього бальзаму - задоволення сумнівне;
  • сильно вираженого ефекту на гіперкератоз я ще не помітила, але шкіра після використання дійсно почувається краще, і навіть не виникає бажання розчісувати та здирати загрубілі ділянки шкіри.

У висновку я загалом задоволена ефектом і можу радити цей бальзам. Розповідайте у коментарях, які засоби для тіла використовуєте ви?