Чому я не спробувала цей аромат раніше?!
Це кохання з першого пшику... 😍 А все почалося з того, що я сама для себе вирішила влаштувати челендж: протягом тижня щодня тестувати пробник чи тестер продуктів, які назбиралися в косметичці.
Зазвичай такі міні-версії просто чекають свого часу (читати як лежать, поки не зіпсуюються). Тому цього разу я вирішила підійти до питання серйозно 😅. І планую кожного дня відкривати новий тестер, а своїми враженнями ділитися із спільнотою 🤍
Перший день – перший продукт і одразу попадання у ціль 🤩
Мова піде про парфуми This is her від Zadig & Voltaire.
У мене це відливант, який мені подарувала мама, і який загубився серед повнорозмірних версій. Та тепер я розумію, що він теж вартує усіх 100мл у мене на поли чці 🥺
Розповідаю!
Аромат
У попередніх дописах я зазначала, що полюбляю свіжі, не важкі аромати, квіткові чи фруктові. І це зовсім не про This is her, та з ним сталася така закоханість... 💔
Належить до групи східних, гурманських ароматів.
Це солодкий аромат, відчуваю молочний присмак, дерево (каштани?), кислинку. А в сумі це поєднання, яке хочеться відчувати щохвилини.
Певно, це єдиний парфум з ваніллю, який мені ТАК подобається (від інших може боліти голова).
Стійкістю дуже задоволена, на моїй холодній шкірі тримався півдня точно, на одязі звісно довше.
Варто відмітити і шлейф, який утворюють сандал і кашемірове дерево.
Пора року
Насправді на цю характеристику я ніколи не спираюсь, але This is her літом можуть здатися заважкими.
Загальне враження
Загалом я залишилась вражена композицією і тим, що вона мені настільки сподобалась. Це правда приємний аромат, що точно з’явиться у мене в 100мл.
Дещо емоційний відгук, але справжній)
Чи мали ви досвід користування This is her, чи поділяєте мою емоційність стосовно нього? 😅
Коментарі (0)