Марія Bondar

Повний огляд на гідрофільну олію Marie Fresh Cosmetics

Повний огляд на гідрофільну олію Marie Fresh Cosmetics

Всім привіт сьогодні в мене повний огляд гідрофільної олії для комбінованої шкіри від українського бренду Marie Fresh Cosmetics. Також одразу розповім що в них гідрофільна олія є для різних типів шкіри - комбі, чутливої, сухої. Це дуже класно що не пихають все в одну баночку і пишуть на етикетці - універсальна. Адже ми усі різні!)

І так сам продукт.

В цьому відео я показивала розпаковку і перші враження і обіцяла що розповім після використання. https://club.makeup.com.ua/looks/34258/

Тепер прийшов час розповісти мої враження зараз. Чи залишились вони такіж гарні? Так!

Я задоволена використанням цього продукту. Перше що мені досі дуже подобається - запах. Це не солодкі ноти - це свіжіть, легкий квітковий цвіт, дуже приємний. Якщо мене читають представники бренду - поділіться що це за віддушка, буду дуже вдячна.

Формат олійки найзручніший - легкий дозатор і великий об*єм - 150 мл. Я користувалася кожен день і в мене ще є в баночці продукту на багато місяців. Плюс продукт дуже економічний - декілька натисків дозатора і вам вистачить продукту на все лице.

При використанні шкіру олія не стягує. Обличчя потім дуже приємне. Після сухого нанесення додається трохи води на лице і відбувається магія - гель олія стає білим молочком. Перетворюється продукт на молочку дуже добре, в гарному об*ємі, що вистачає очистити все лице.

Я би поставила цій олійці 9,5/10 бо звісно є куди всім нам рости. Але цей продукт дійсно вартує вашої уваги.

Трохи про бренд. Я з їхньою продукцією знайома давно. Це не просто бренд з України, це бренд з Бучі Київської області. Я слідкувала за ними як вони відновлювалися і пережили окупацію, підтримували соїх співробітників у нелегкий час - за що їм окремий респект.

Також я додам свої попердні пости про цей бренд.

Особливо актуальний пост про гідрофільний бальзам. Він також класний і також класно діє. Єдина спец особливість він досить гусний. Але я знаю що є любителі і таких текстур. А на його дію це ніяк не впливає.

https://club.makeup.com.ua/post/31952/

А це прекрасна сироватка. Вона мабуть ідеально підійде для обличчя після використання олійки, пінки, бальзаму чи тд прооцесу очищення. Я її дуже люблю. Вона в мене вже скінчилася і я вже сумую за нею).

https://club.makeup.com.ua/post/31189/