Олена Романюк

Fraijour Wormwood Calming Watery Cream. Крем для обличчя Fraijour "Рослинні екстракти"

Fraijour Wormwood Calming Watery Cream. Крем для обличчя Fraijour "Рослинні екстракти"

Привіт 🌸 Одним з пунктів мого beautyplan24 був пошук ідеального та універсального крему на кожен день. Тривалий час я користувалася нічним кремом CeraVe для нормальної та сухої шкіри, але моя цікавість знову тягне мене до корейської косметики.

Отже, знайомтеся, крем Fraijour Original Herb Wormwood Calming Watery Cream (мініатюра, 10мл). Бренд Fraijour належить компанії Evas Cosmetics яка почала свою діяльність у 1974р, та спеціалізується на виробництві не лише різної доглядової косметики, а й на розробках та дослідженнях. Косметика Fraijour створена для догляду за жирною та чутливою шкірою на основі екстракту полину, обіцяє нам натуральний догляд, зволоження та ефект блискучої та вологої шкіри (спойлер 🤫, це правда).

Я не буду прикріплювати склад (не поміститься на 2 фото), і текстом не хочеться робити задовгим допис. Скажу коротко, склад дуже якісний, там неймовірна кількість рослинних екстрактів, ферментів, сквалан, гліцерин й цілком безпечні, допустимі розчинники та емульгатори.

Прикріплю посилання на обидва формати крему, мініатюру та повнорозмір, там можна роздивитися склад.

Текстура - почну з неї, тому що вона просто неймовірна, легенька, наче суфле, при контакті зі шкірою та подальшому нанесенні стає танучою. Дуже легко наноситься по шкірі, швидко поглинається.

Аромат - трав'янистий, мені нагадує лемонграсс, коли наносиш на обличчя, то відчутний, але швидко зникає.

Витрата - ось такої горошинки-краплі мені вистачає на все обличчя. Я користуюся вже 3 тижні, щовечора, то впевнена, що ще на стільки ж, або й більше, мені вистачить мініатюри

Окремо хочу порівняти текстури нічного крему CeraVe та крему Fraijour. Текстура для мене важлива, я не люблю гелеві або дуже щільні креми, які важко наносяться по обличчю. Знаєте, такі, що по щоці провів і все, привіт, далі ми не їдемо. Порівнюю з CeraVe, тому що цей крем був моїм улюбленцем протягом 8-ми місяців, абсолютно ідеальним, з вдалою текстурою, складом та ефектом на моїй шкірі.

Як бачите, текстури схожі, легкі, танучі при нанесенні по шкірі, водянисті (watery), але не занадто.

А тепер про ефект 🌸

Моя шкіра : нормальна, влітку (при неправильному догляді) може "балуватися" до комбінованої в т-зоні, є пігментація, у догляді є сироватка з ретинолом CeraVe, саме після неї я наношу крем Fraijour, або просто після тонеру з женьшенем Beauty of Joseon. (Кому цікаво, звела використання сироватки CeraVe до 3-х разів на тиждень). Вік, можливо, теж матиме значення, 38 років.

Термін використання на момент написання допису: крем Fraijour в моєму догляді присутній щовечора, протягом останніх 3-х тижнів.

На фото зліва - моя шкіра зранку, після вмивання гелем CeraVe, + крем Fraijour. Це було експериментально, бо звечора якісних фото біля вікна для зроблю 😉

На фото справа - моя шкіра через пару хвилин після нанесення крему.

Як і увечері, так і зранку ефект від крему незмінний. Шкіра неймовірно пружна та щільна, для 35+ це дуже важливо 😉

Головне, що зранку цей ефект не зникає (у випадку мого щовечірнього використання) стан шкіри можна побачити на фото зліва. Бо я мала креми, після яких на ранок мала вигляд, наче побувала в пустелі не один день та не пила води 😅.

Шкіра чудово поглинає крем, а в тандемі з тонером Beauty of Joseon - це просто неймовірне задоволення. Немає жодних відчуттів плівки на шкірі, крем не є комедогенним, не жирнить шкіру не крапельки.

І, звісно ж, обіцянка виробника, яку я взяла з сайту компанії, про вологу та блискучу шкіру (як дівчата пишуть, дельфінячу) от вона і є на 100 %. Хто б мені сказав, ще 15 років, що я мріятиму про такий ефект, я б сміялася. Але зараз, дайте мені ще цей крем!

Тож, я щиро раджу спробувати цей крем власницям нормальної, сухої та комбінованої шкіри, якщо ви хочете пружності та зволоженості. Як із жирною, чесно, не знаю. Але виробник радить цей крем саме для жирної та чутливої.

Взагалі, на MakeUp є пристойний вибір по мініатюрам кремів Fraijour, можна сміливо обирати.

Дякую, що прочитали 🌸 Гарної шкіри та вдалих засобів!