Spodobaieva Maryna

Golden Pharm

Golden Pharm

Взагалі мене дуже зацікавила сироватка саме нікотиновою кислотою, колись користувалася нікотиновою кислотою з аптеки і вона була дуже дієва, але зовсім не зручна в користуванні. Що ж таке нікотинова кислота?

Нікотинова кислота (вітамін РР для волосся) – це біологічно активна речовина, необхідна організму для обміну вуглеводів, ліпідів та білків. При нанесенні на шкірні покриви нікотинова кислота зменшує запалення та почервоніння, розширює периферичні кровоносні судини та посилює кровообіг. Нікотинова кислота сприяє поліпшенню доставки кисню та мікроелементів до шкіри голови та волосяних цибулин. В результаті прискорюється зростання нових волосків і волосяний покрив стає міцнішим.

Склад: Aqua, Niacinamide, Glycerin, Niacin, Ligusticum Chuanxiong Root Extract, Centella Asiatica Leaf Extract, Polygonum Multiflorum Root Extract, Medicago Sativa Leaf Extract, Persea Gratissima Fruit Extract, Caffeine, Panthenol, Mentha Piperita Oil, Polysorbate 20, Citric Acid, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Limonene.

До складу тут взагалі питань немає, дійсно досить не поганий. Виробник обіцяє нам, що засіб забезпечить додатковий догляд і допомагає у вирішенні відразу кількох проблем.

Golden Pharm
Golden Pharm
Golden Pharm
Golden Pharm
Golden Pharm

Особливості Golden Pharm Nicotinic Acid Active Serum з опису:

  • в основі спеціального комплексу — нікотинова кислота, необхідна для синтезу амінокислот, «пробудження» та зміцнення волосяних цибулин;
  • для комплексного впливу додані активатори росту — екстракти солодки та люцерни, азіатської центели та багатоквіткового горця;
  • до основних інгредієнтів належить пантенол, що створює найтоншу захисну плівку і сприяє зміцненню пасм;
  • додатково сироватка збагачена кофеїном для покращення мікроциркуляції та кращого надходження поживних речовин до волосяних фолікулів.

Застосування: нанести на чисту шкіру голови, розділивши волосся проділами, розподілити по всій поверхні масажними рухами. Не змивати. Використовувати 1 раз на 3 дні. Рекомендований курс: щонайменше 15-20 процедур. Курс можна повторювати 1 раз на 3 місяці.

Сподобалось те, що сироватка зовсім не бруднить волосся, має дуже приємний аромат за рахунок олії м’яти перцевої (схоже на м’ятні цукерки), трішки холодить. Пакування дуже зручне у використанні.

Користуюся вже більше місяця і ця сироватка в використані більш економічна в порівнянні з Top Beauty.

https://club.makeup.com.ua/post/33252/

По фото видно буде, що волосся відросло. Але на жаль, я не побачила ніякого результату, зараз волосся почало випадати сильніше, можливо це сезонність чи на фоні стресу.

Якщо знаєте дієві сироватки проти випадіння, буду вдячна за рекомендацію.