Оліч

Антицелюлітна натуральна олія Mayur

Антицелюлітна натуральна олія Mayur

Цю олійку я придбала для того, щоб робити собі в душі масаж банкою раз на кілька днів. До цього у мене була олійка для масажу "Зелена аптека", але там в основі парафінова олія і я якось не хочу нею користуватися регулярно. Плюс там великий розхід продукту, бо немає ніякого дозатору.

- об'єм продукту 120 мл

- ціна 70-80 грн

- має легкий цитрусовий аромат

Поки що я встигла скористатися цією олієї декілька разів, і ось яке враження вона склала:

🟢 приємний склад, є багато натуральних олій

🟢 дуже низька ціна

🟢 український бренд

🟢 є позначка що не тестується на тваринах та підходить для веганів

🟢 має зігріваючий (припікаючий)) ефект,що стимулює кровообіг в проблемних ділянках

🔴 дозатор досить важкувато натискається. мабуть ще впливає те, що я роблю це в душі мокрими руками, і я можу натиснути цю помпу лише якщо підіпру чимось дно пляшки. Не критично, але все ж дискомфорт доставляє.

🔴 цікаве спостереження) у мене не ванна, а душ, тож я роблю ці процедури в невеликому закритому приміщенні. Всі рази я починала кашляти, спочатку думала що це просто так співпало, але якщо це повторюється кілька разів підрдяд - то це вже закономірність. Тож я думаю, що або через екстракт перцю чилі, або через ефірну олію чорного перцю я відчуваю на собі дуже легкий ефект перцевого баллончику. Останній раз коли я робила масаж, то для експеременту відкрила двері душової кабіни і кашель суттево зменшився.

Тож в цілому я олійкою задоволена, навіть після змивання промассажовані ділянки все одно припікають ще десь хвилин 30, але наступного разу ще придивлюся до інших варіантив олійок у бренду.

Антицелюлітна натуральна олія Mayur
Антицелюлітна натуральна олія Mayur
Антицелюлітна натуральна олія Mayur
Антицелюлітна натуральна олія Mayur