alena.rosee

Нічні б‘юті покупочки

Нічні б‘юті покупочки

Всім привіт 💕

Не тільки Оля Skomska Olya робить спонтанні бьюті закупи по ночам 🤣 але і я також 🤭 дещо все ж з денного магазину , а основне спонтанна нічна покупка 🎁

Цікавий консилер від Лореаль , в ньому міститься і догляд навколо очей , легкий , дуже круто освіжає погляд , колір в мене rosé porcelain.

Я люблю бренд Guess сама не знаю чого , недавно спробувала їх шиммер спреї - тепер їх хочу ✨ але Вмі вони в великому форматі , по 250 мл , а цей поменше , 125 мл.

Пахне реально новим одягом та магазином Guess , ось там реально так пахне , запах не солодкий , злегка пудровий квітковий , нагадує дорогий лосьон для тіла чи розсипну пудру .

Поки користуюсь пару днів , але задоволена 💕

Хто не знає ці румяна? Думаю їх знають всі ☺️ легенда у візажистів , обожнюю їх за ефект , просто шикарно освіжаючий . Такої манюні вистачає надовго , футляр компактний 💕

Тут пензлики :

  • Для губ Pupa - давно шукала заміну своєму улюбленому пензлику для губ
  • Nouba для тонального

BioNike - італійський бренд , який славится якістю та гарними складами , це в основному доглядова косметика та трошки мейкап, продаються при бьюті аптеках .

По якості вони як люкс ✨ в мене сяючий бальзам в кольорі Ожини, нагадує дуже сяючі помади YSL, також має напівпрозоре покриття та дрібний шимер .

В різному :

  • Накладні вії, ті що Lash Brow виглядають круто , а ось інші ну дуже кустарно, але для образів згодиться 🤭
  • лак для нігтів Pupa , гарний та яскравий 🍊

Якщо потрібен повний допис на якийсь продукт - напишіть ✨