Kristina S

Новинка Sovka Skincare Cotton Candy Shower Foam

Новинка Sovka Skincare Cotton Candy Shower Foam
Новинка Sovka Skincare Cotton Candy Shower Foam

До великого асортименту гелів,скрабів для очищення шкіри у Sovka Skincare додали пінку для душу. Для мене це новий формат і було надзвичайно цікаво спробувати. Серед п'яти ароматів обрала "солодка вата".

Засіб представлений у об'ємі 200 мл.


Формат - всередині пляшки знаходиться рідина темно-синього кольору. Завдяки піноутворювачу ми отримуємо густу піну блакитного кольору схожу на хмаринку або солодку вату 🩵

Упакування - пляшка з міцного пластику з дозатором-помпою. Має наліпку по всьому периметру,на звороті якої вказана вся необхідна інформація.
З моменту відкриття рекомендовано використати протягом 6 місяців.

Дозатор з помпою працює справно і видає певну кількість продукту. Для одного використання на все тіло, потрібно до 10 натискань. Зручно,що дозатор повернувши в сторону можна перевести у режим блокування і не турбуватися,що засіб розіллється при транспортуванні.

Дизайн - яскравий градієнт синьо-рожевих кольорів,що привертає до себе увагу.


Аромат солодкий з кислинкою. Мені нагадує желейні цукерки посипані цукром,жуйку і енергетичний напій,але не солодку вату. Приймаючи душ Вас огортає цей приємний аромат з дитинства. Після використання на тілі відчувається легкий шлейф.

Використання. В процесі нанесення на вологу шкіру, пінка стає блідо-блакитного кольору,ніжно ковзає по тілу і легко змивається фарбуючи воду в блакитний колір.

Пінка для душу виявилась надзвичайно зручним і цікавим способом очищення шкіри. Зазвичай усі гелі для душу,якими я користувалася перетворювались просто на білу піну. Завдяки Sovka я відкрила для себе новий,цікавий і яскравий формат. В перші дні використання з особливим бажанням приймала душ і насолоджувалась ароматом.
З функцією очищення пінка добре справляється. За період використання не викликала жодних неприємних відчуттів під час,або після.
Якщо Ви досі не спробували такий формат - моя щира рекомендація. А я вже думаю який аромат обрати наступним.