Spodobaieva Maryna

Chamos Acaci Cosmetics

Chamos Acaci Cosmetics
Chamos Acaci Cosmetics

Бренд я відкрила для себе, як рік. В них дуже багато цікавих засобів, вже робила раніше допис, якщо буде цікаво переходьте.

https://club.makeup.com.ua/post/29702/

Останнім часом подобається в вечірній рутині використовувати педи для обличчя. Це мої четверті педи, в основному вибираю очищувальні чи пілінг-педи. Хочу відразу відмітити всередині був пінцет для зручного і гігієнічного використання, ні в Stridex, A'pieu Vitamin AC та Cosrx One Step з ВНА-кислотами такого щастя не було. Здавалося така маленька річ, але відразу відчувається турбота.

Візуально бренд дуже подобається, всього в середині 60 подушечок, з дуже приємного матеріалу схожого на бавовну.

Склад: Centella Asiatica Extract, Butylene Glycol, Glycerin, Dipropylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Betaine, Sodium Hyaluronate, Beta-Glucan, Panthenol, Trehalose, Xanthan Gum, Allantoin, Gluconolactone, Ceramide NP, Galactomyces Ferment Filtrate, Houttuynia Cordata Extract, Lactobacillus/Milk Ferment Filtrate, Bifida Ferment Lysate, Disodium EDTA, C12-14 Pareth-12, Ethylhexylglycerin, Opuntia Ficus-Indica Extract, Malt Extract, Water, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Madecassoside, Asiaticoside.

Вони делікатно видаляють забруднення, що залишилося після вмивання, відлущують ороговілі клітини, очищають та заспокоюють шкіру.

Основні компонети:

Центелла азіатська (82%) заспокоює подразнення, почервоніння, зменшує запалення, прискорює загоєння, відновлює та запобігає передчасному старінню, захищаючи шкіру від негативного впливу вільних радикалів.

РНА кислоти глибоко проникають у шкіру, не викликаючи подразнення, борються з ознаками старіння, акне та іншими недосконалостями, прискорюють регенерацію клітин, посилюють захисні функцій шкіри, вирівнюють тон та текстуру.

Кераміди покращують тургор, утримують необхідну кількість вологи всередині дерми, зміцнюють.

Чайне дерево запобігає розвитку бактерій, нормалізує роботу сальних залоз, освіжає.

Застосування: використовувати, як звичайний тонер уникаючи зону навколо очей та губ. Також подобається, що диск можна роз’єднати на дві частини і покласти, як маску на зони які потребують додаткового зволоження і заспокоєння, звісно залишається трішки липкість, але в порівнянні з іншими педами мінімальна. Поки найкомфортніші педи.

Chamos Acaci Cosmetics
Chamos Acaci Cosmetics
Chamos Acaci Cosmetics
Chamos Acaci Cosmetics
Chamos Acaci Cosmetics
Chamos Acaci Cosmetics
Chamos Acaci Cosmetics