Spodobaieva Maryna

Chamos Acaci Cosmetics

Chamos Acaci Cosmetics

Chamos Acaci бренд доглядової косметики із Південної Кореї. Прийшов у фешн-індустрію у 1992 році, про це я дізнаюсь тільки в 2022 році. Спеціалізується на виготовленні натуральних засобів за новітніми технологіями.

При цьому компанія суворо відслідковує технологічні етапи, гарантуючи повний контроль якості, що підтверджується сертифікатами. До того ж вони не містять парабенів, спиртових концентратів та штучних барвників, тут я готова трішки посперечатися.

Chamos Anti-Acne Magic Powder вирішує проблеми зі шкірою. Засіб підходить для проблемної шкірі, швидко знімає запалення та заспокоює шкіру. У ній висока концентрація протизапальних інгредієнтів, вони наносяться локально на прищик і активно діють на вогнище запалення.

Застосування: не трясіть і не змішуйте продукт. Якщо збовтали - дочекайтеся осідання порошку на дно баночки. Коли порошок знаходиться на дні баночки, візьміть ватну паличку і опустіть перпендикулярно її у флакон із засобом, так щоб вона пройшла послідовно спочатку рідкий шар, потім порошок. Потім ватяну паличку притисніть до запалених зон, прищів.

Активні компоненти: вода кипариса, гіалуронова кислота, саліцилова кислота, екстракт коренів півонії, екстракт гаммамелісу, екстракт лаймобацилу, екстракт кори білої верби, екстракт портулака, токоферил ацетат (вітамін Е), але на першому місці спирт.

8/10 в цілому задоволена нею, дійсно знімає запалення, не викликала алергічних реакцій.

Pore-Less Clear Cleansing Oil гідрофільна олія ефективно видаляє макіяж та інші забруднення зі шкіри обличчя та тонкої шкіри повік, без агресивного впливу.

Містить десять видів олій рослин та вітамінів. Дбайливо піклується про шкіру. При попаданні на шкіру розчиняє шкірний жир глибоко в порах. Застосовується для чутливої ​​шкіри, ніжної та пошкодженої, підійде для тих хто відчуває сухість шкіри після вмивання.

В складі є: соєва олія, оливкова олія, апельсинова олія, Вітамін Е, олія насіння жожоба, олія примули вечірньої, олія насіння макадамії, олія арганових кісточок, рослинний сквалан, олія насіння зеленого чаю, олія баобаб, (не містить мінеральних олій).

10/10 купувала її два рази, а це показник. Дійсно дуже класна гідрофільна олія, яка підійшла моїй чутливій шкірі. Має дуже приємний аромат.

Дуже сподобався бренд, звернула увагу на нього за дуже стильного, візуально привабливого пакування, подобається навіть моїй «жіночці» 🐾.

Chamos Acaci Cosmetics
Chamos Acaci Cosmetics
Chamos Acaci Cosmetics