Плацентарний крем Mizon Placenta Ampoule Cream
Ще один корейський крем )
Пробувала вже чимало корейських засобів для обличчя, але здебільшого мені не подобались. В основному вони виявлялися такі, що добре підійшли б для дуже сухої шкіри, тоді як у мене комбінована. Від багатьох засобів залишалася неприємна липкість та ефект плівки. Такi засоби я використовувала зимою як маску, щоб потiм змити )
Але ось цей крем виявився чудовим і добре мені підійшов.
Призначення: антивіковий, від перших ознак старіння, живлення, зволоження, освітлення
Об'єм: 50ml
Інгредієнти: алантоїн, гіалуронова кислота, ніацинамід, рослинна плацента, рослинні екстракти
Тип шкіри: всі типи
Згiдно виробнику, крем повинен нормалізувати баланс вологи у клітинах, наситити їх вітамінами та живильними речовинами, подбати про зневоднену суху шкіру, звузити пори, підвищити пружність та еластичність.
Консистенцiя крему густа і дуже щільна, якась цікава за тактильними відчуттями :) Але незважаючи на його щільність, він наноситься дуже легко, добре розподіляється при мінімальній кількості засобу. Крем швидко і добре вбирається, не залишаючи почуття чогось стороннього на обличчі, липкості чи якихось неприємних відчуттів. Я його використовую на нiч. Шкіра після нього м'яка, добре зволожена, без подразнень, покраснiнь та всяких неприємних моментiв.
Тим не менш, хоча крем призначений для всіх типів шкіри, для сухої його може бути недостатньо. Але то все індивідуально, звісно.
Запах як для мене, то дуже приємний. Він дуже легкий, не гучний, ненав'язливий, при нанесенні швидко зникає. Мені пахне лавандою. Не такою, як вiддушки у парфумерії, а натуральної з свiжими квiточками. У нас на дачі росте лаванда, то я добре знаю цей запах, і мені пахне приблизно так. Але повторюся - дуже легко, майже натяком.
Без мінуса не обійшлося - це його упаковка) Пластикова банка. Незрозуміло таке рішення виробника, при тому, що крем не з прямо найдешевших, тоді як набагато дешевші креми і те в склі. Але сам крем непоганий, то що ж.. )
Коментарі (0)