SomovaFM

Комплексна боротьба з вугревим висипом від JD Line

Комплексна боротьба з вугревим висипом від JD Line
Комплексна боротьба з вугревим висипом від JD Line
Комплексна боротьба з вугревим висипом від JD Line

Just Dream Teens Cosmetics - це лінійка Української професійної доглядової косметики, від дерматологічної компанії MEDACTIV. Саме цей факт всиляє ще більше впевненості в дієвість та безпечність засобів. Бренд гарно комбінує дієві компоненти між собою аби посприяти поліпшенню стану шкіру.

Не можу не відмітити загальний дизайн компанії, повз який просто неможливо пройти. Логотип бренду з крилом метелика, так і натякає на легкість та свіжість. Всі засоби бренду мають тематичне оформлення пляшечки, цей рожевий колір та стриманий дівочий дизайн не тільки тішать око, а й додають солідності. Ви зрозуміли, що я в захваті від вигляду засобів 💖

PATCH LOCAL - маска присушка для вугрів. Вона регулює секрецію сальних залоз, чим зменшує жирність та набряк шкіри. Має відлущувальну та підсушуючу дію.

SERUM ALPHA BIS - відновлююча сироватка. Має регенеруючу, протизапальну та заспокійливу дію. Захищає від УФ-променів та сприяє швидкому загоєнню пошкоджень шкіри.

Не буду розписувати склад кожного засобу, додаю вам фото, як на мене він доволі гарний та дієвий.

Засоби представлені у тюбиках по 10 мл, з мінімалістичною наліпкою з логотипом бренду та запаковані в одну коробочку з усією інформацією позаду. Тюбики з білого пластику, їх зручно тримати в руках та легко натискати аби вичавити продукт. Носик в тюбиків продовгуватий, як в бальзамах для губ, через нього зручно дозувати та наносити засоби.

Хоча по консистенції маска більш схожа на пасту - густа та щільна. Аромат відчутний тільки при нанесенні, трохи наче вологої глини. А побачивши рожевий колір я була в захваті немов маленька дівчинка, ну дуже прикольно та мило це виглядає.

Засіб спочатку стряхую та наношу локально на висипи. Через свою густу консистенцію маска не розтікається, а чітко тримається на місті нанесення. Буквально за пару секунд маска починає застигати, утворюючи спочатку в'язку та липку консистенцію, і ще за пару секунд повністю застигає на обличчі.

Вже застигший засіб по відчуттям нагадує ніби корочку на кшірі, через що трохи наче стягує місце нанесення. Засіб заявлений саме як підсушуючий, тому така реакція є нормальною. В деяких рухомих місцях обличчя засіб може відлущуватися сам. Але плюс, що він не буде розмазуватись по шкірі, одягу та до нього не приклеюватиметься волосся.

Тримаю засіб 10-15 хв, як заявлено в інструкції. Знімається ця маска наче плівка з обличчя, не залишаючи по собі подразнень чи болючих відчуттів. Якщо засобу нанести замало, з пробілами, то зняти його единою плівко не вийде, доведется робити це засобами для вмивання. Але я наношу його смачною цяткою на висип.

Знявши засіб вже з першого разу бачу результат: зменшення почервонінь та набряку на висипі, шкіра гладка і головне не пересушена. Через пару днів використання висипи починають активно стягуватись.

Серум прозорий, по консистенції нагадує густий ніжний гель. Консистенція приємна, по шкірі не розтікається. Ніякого аромату я не відчуваю.

При нанесенні гель віддає легким холодком на обличчі, хоча в холодильнику не знаходився. Вбирається в шкіру доволі швидко, буквально за пару хвилин.

Наношу переважно його точково саме на місяці висипать після рідких патчів.

Шкіру не стягує, не пересушує та не викликає подразнень. Липкість вже на початку майже відсутня. І повністю зникає десь хв через 15.

Серум не знімає активно виражене почервоніння висипів, але візуально заспокоює шкіру. Вона стає більш зволоженою та дуже гладкою на дотик, приємне відчуття. Також відчуваю легку прохолодну свіжість у місці нанесення навіть після вбирання засобу.

Якщо наносити поверх серуму ще й захисний крем, то він не скочується, що дуже гарна ознака.

Я задоволена таким доволі швидким результатом (в два дні) загоєння висипів. Користуюся цим набором саме на активні прищечки. Коли бачу що в них більше немає нечісті - припиняю.

Такий набір підходить чудово не тільки підліткам, але й дамам під 30 😉

Дяякую всім, хто дочитав цей лонг рід 💖