Relance ritual сироватка. Хотіла гарну шкіру? Не буде
Пробник,який краще б і далі лежав на полиці. Або «як Дарії захотілось спробувати нове»
Я маю щось середнє між нормальним і комбінованим типом шкіри. Я не назву свою шкіру проблемною,але висипання і я маю,особливо в КД. Я ніколи не мала супер догляду,мій максимум-це вмивання гельчиком зранку і ввечері,олія і спф. Жодних сироваток,кремчиків,різних кислот і тд. В моєму щоденному догляді нема і шкіра себе добре почуває.
Та надивившись на дівчат,які з 1000 баночок шось там щоразу собі мажуть,хочеться ж і собі)
Так я накупувала різних пілінгів,масочок і тд. (Спойлер,вони юзаються раз у 100 років)
Я доволі часто замовляю на мейкап і інколи мені перепадають пробники.
Ось я і вирішила затестити,може б щось новеньке прикупила б...
І треба було мені взяти той пробник?
Я постійно бачу цей бренд,він дуже бюджетний і цим приваблює більшість. Та не наважувалась купувати,бо відгуки не однозначні. Але ж це пробник,ну раптом підійде,то і куплю повну версію.
Подумала я і нанесла цю "прекрасну" сироватку на своє обличчя. Все згідно інструкції,після очищення,такого як і зазвичай.
Але не судилось.
Я просто покажу результат двома фото. Якою була шкіра і якою стала. Це різні сторони обличчя,але суть зрозуміла. (Фото з різницею в 1-2 дні,я дуже "різноманітна" вдома😄)
Можливо-це так треба. Може я не профі. Можливо мені не підійшло просто.
Але сироватку я брати не буду і цей бренд навряд мене зацікавить чимось іншим,після таких результатів.
Можливо ви користувались і у вас гарні враження?
Коментарі (0)