Моложава Тамара

Вечірня груша від Miller Harris

Вечірня груша від  Miller Harris

Блукаючи по сайту makeup.com.ua в пошуках нових ароматів я випадково натрапила на парфум Poirier d'un Soir від Miller Harris.

Мені впало в очі лаконічне і стильне оформлення флакону, щось на кшталт Суми-е - японського живопису тушшю. Відгуків до нього було мало, але всі позитивні і захоплені!

Прочитавши опис я відчула, що цей парфум варто спробувати і не помилилась!

Вечірня груша -так перекладається назва цього парфуму. З першого ж подиху мене занурило в дитинство, в наш сад. де велика груша з стиглими плодами опустила своє гілля над кущами троянд і бордюром із чорнобривців.

Тут відчувається і стиглі плоди груші, і зелене листя і тепла, злегка димна деревина. Ніжність троянди, півонія, в кінці додається амбретта, що огортає і залишає шлейф.

Я пошукала в інтернеті і дізналася, що бренд Miller Harris створює вишукані аромати.

«Мої аромати – це картини, вони розповідають історію моїх подорожей, мого життя та стилю. Я вивчала кожен матеріал багато років, і я знаю їх інтимно, як друга: кожну грань. Я знаю, що я хочу і можу зробити для себе та своїх творінь. Повага до використання властивостей кожного матеріалу є ключовою. Парфумерія не може бути правдивою без цих великих шедеврів природи», - говорить очільниця бренду Лін Харріс.

Я маю надію зробити ще нові відкриття користуючись парфумами цього бренду.

P.S. До замовлення додали подарунок: Relance Lactic Acid + Centella Asiatica Extract- пінка для обличчя очищувальна з молочною кислотою й екстрактом центели азіатської. Подарунки отримувати завжди приємно. Дякую MAKEUP за піклування.