Vikulyk

Якщо тонер, то такий

Якщо тонер, то такий

Я обожнюю тонери, і досить часто їх використовую в рутині, особливо подобається коли в складі є пробіотики і не тільки, чим більше корисних інгрідієнтів, тим краще, але і головне, щоб засіб підходив по типу шкіри.

В мене проблемна шкіра, яка жирніє і схильна до висипань, цей тонер їй подобається, адже не викликає нових висипань і забитих пор, навпаки заспокоює і зменшує почервоніння від прищиків, адже у складі ще є центела, яку теж обожнює моя шкіра.

Також мені подобається, як він освіжає личко, воно гладеньке і зволожене.

Після використання пінок з кислотами, чи інших агресивних засобів заспокоює шкіру, забирає стягнутість і робить її рівномірного тону.

Якщо тонер, то такий

Текстура злегка густіша за воду, вбирається добре, не залишаючи липкості.

Відчуття від використання максимально комфортні і приємні, шкіра почуває себе добре.

Аромат дуже ніжний приємний, проте ледве відчутний.

В мене 30 мл засобу, для знайомства-чудово❤️

Давайте розберемо склад:

НІАЦИНАМІД-покращує загальний вигляд шкіри при пігментації, загальних дефектах шкіри, запаленнях, проблемній шкірі, пом'якшує і вирівнює шкіру зі зморшками

ПАНТЕНОЛ-Має загоювальну, зволожуючу та розгладжуючу дію.

АЛЛАНТОЇН-Має кератолітичну дію, пом'якшує роговий шар, сприяючи видаленню відмерлих клітин та ефективно попереджаючи закупорку пір, утворення комедонів та запальних елементів.

АДЕНОЗИН-може допомогти з загоєнням ран, гарний протизапальний засіб, може навіть допомогти з виробленням власного колагену шкіри та покращити пружність та еластичність шкіри.

Гіалуронат натрію-підтримки тонусу шкіри та профілактики утворення зморшок.

ГАМАМЕЛІС ВІРДЖИНСЬКИЙ-своєму антисептичному, протизапальному, зволожуючому та поживному впливу, допомагає зволожити та стабілізувати жирну шкіру та шкіру змішаного типу.

Рослина Коньяк-м'яко очищує пори, і, особисто, контролює мої вугри, не висушуючи шкіру.

Ферменти лактобактерій Lactobacillus. Активізує процеси оновлення шкіри та відновлює її захисні функції, надає омолоджуючий ефект.

Бамбук-має виражену антиоксидантну і Р-вітамінну активність, зміцнює стінки судин, підвищує еластичність і тонус судин, кровопостачання тканин, знижує проникність капілярів і покращує мікроциркуляцію крові, має протинабрякову дію.

Екстракт листя Chamaecyparis Obtusa. Кондиціонуючий засіб для шкіри, що містить необхідні жири для зміцнення захисного бар’єру шкіри та підтримки її зволоження.

ЦЕНТЕЛА АЗІАТСЬКА-сприяє загоєнню дрібних ран та опіків, регенерує клітини шкіри, нормалізує водносольовий та жировий обмін, підвищує пружність та еластичність шкіри, тонізує, стимулюють утворення колагену.

Азіатська кислота-своїми зволожуючими, протизапальними, зміцнюючими бар’єрними, заспокійливими та антиоксидантними властивостям

Насправді я дуже люблю тонери, адже лишнього зволоження не буває, коли в складі є пробіотики-використовувати зранку особливий кайф, адже вони захищають шкіру від навколишнього середовища, що уповільнює старіння.