Гала 💟 Ольга

Убтан - м'яке очищення шкіри

Те відчуття, коли ти не підходиш для масмаркету - все після нього чухається, на люкс не дає видитись жаба, одразу душить, космецевтика (саме ензимні пілінги та пудри) може викликати сухість, яка призводить до більшого виділення себуму і який з того ефект?

Давно, у 2015 році спробувала убтан для миття шкіри голови. Скажіть, дивна краля. Але в мене були причини, страшний свербіж, рятувалась як могла. Виявилось занадто агресивний шампунь.

Тепер я згадала за убтан тому, що пілінги мені не підходять, є реакція. Якраз надали пробник до замовлення від KORICA (Кривий Ріг) - молочний убтан.

🌷

"Делікатно очищує, живить та насичує вітамінами, мікроелементами. Має легку відлущувальну дію, надає свіжий та доглянутий вигляд.

Типи шкіри: усі типи.

Застосування: Невелику кількість убтану змішати з рідиною, нанести на обличчя, помассажувати, ополоснути водою.

Склад: пудри – молочної сироватки, льону, вівса, нутова, рисова, солодки, липи, квасолі, коноплі.

Застереження: зробити тест на індивідуальну чутливість до компонентів.

Пакування: скляний флакон 100мл з корковою пробкою."

🌷

Пакування - вау скло. Я про нього мріяла на початках свого сортувального шляху. Зараз також сортую, приємно, що про це думають. Але пробка в мене зламалась на другий раз, тому немає фото баночки😥 Як зберігати без пробки? я викрутилась. Але цей момент не дуже зручний.

Використання. Люблю коли просто додаєш води і масажуєш. Є легкий пілінг ефект, не пересушує, це делікатно та немає викиду себуму, щоб відновити ph шкіри. Після такого очищення я знов можу наносити консилер на шкіру, не видно шелушіння. І щє плюс цього убтану - можна робити частіше. Раз на тиждень, якщо багато висипань то два. Я так лікую висипи. Починаю більше очищувати шкіру і на мені це працює.

На відео показую які в мене сухі руки в холодний період. Це результат агресивного миючого засобу для посуду та відсутність догляду. Крем від цього ж бренду був пробником і як він мені допоміг. Звичайно за раз убтан не повністю зняв мертві частинки шкірі, але в комбінації з поживним кремом, регулярним доглядом, руки стали краще виглядати.

Тож я знайшла засіб який мені підходить. Хочу спробувати ще крема цього бренду.