Ензим на маска для очищення шкіри Mermade Geez… Im Doing My Best
Тут про те, як мої очікування трохи не виправдалися. Однак я все-таки залишилася задоволеною.
Ця масочка дісталась мені у подарунок від saybeautyk
Дякую, сонце 💗
Нагадаю, що раніше я уже писала про засоби для обличчя Mermade:
Базовий гель для вмивання і такий же чудовий базовий крем - https://club.makeup.com.ua/post/26870/
Чесно кажучи, ензимну маску я давно хотіла спробувати, особливо після позитивних вражень від інших засобів для обличчя. Тому Карина стала для мене феєю та виконала це бажання ✨
Пропоную детальніше розглянути цей продукт за різними критеріями.
Дизайн туби мінімалістичний, у біло-рожевих тонах. Дівчачий такий стиль 🎀
Кришечка фліп-топ.
Об‘єм становить 50 мл.
*до речі, так само як гель для вмивання та крем
Ціна у межах 125-199 грн, враховуючи акції.
Аромат дуже приємний, солодкуватий. Наче аромат тропічних фруктів і зефірок/цукерок. Не нав’язливий зовсім.
Текстура доволі щільного гелю, який має рожеве забарвлення. Консистенція однорідна, без домішок.
Як використовую і мої враження 🙌🏻 Чому очікування були трішки не ті?
Цю маску я наношу після вмивання на вологе обличчя. Чесно кажучи, не економлю і наношу добротним шаром (так за відчуттями комфортно), хоч і виробник радить наносити тонким шаром.
Залишаю маску на 3-5 хвилин, інколи витримую до 5-7, якщо закручуся.
Змиваю теплою водою без інших допоміжних засобів.
Враження.
Під час нанесення та витримки я відчуваю приємне охолодження. Жодного дискомфорту у вигляді печіння, пощипування чи ще будь-чого.
Маска загалом дуже комфортно відчувається.
Після змивання моя шкіра вмить стає зволоженою, пружною, ДУЖЕ сяючою. От наче наповнена зсередини 💧
Від цього ефекту я в захваті.
А тепер чому очікування були інші.
Так як маска ЕНЗИМНА і в назві бачу «для очищення», то у мене були все-таки більше сподівань на очищення. Цього я не помічала, хоч і використовувала маску стабільно раз у тиждень - строго за рекомендацією виробника.
Однак згодом я придивилася і побачила, що маска таки очищує, але дуууже ніжно і делікатно. Тобто вона наче полірує шкіру.
Більше я помітила ефект зволоження, наповнення і сяяння шкіри.
Чому цю маску полюбила не відразу?
Тому що спочатку при змиванні я відчувала дискомфорт, мені постійно здавалося, що я її не змила належним чином. Однак після того, як пройшлась ватним диском, змоченим тоніком, то ці відчуття зникали.
Згодом мене взагалі перестали турбувати ці відчуття після змивання. Навіть не знаю з чим це пов‘язано.
Не пройду і повз складу маски 📑
На відміну від ензимної пудри чи гелю (загалом будь-якого іншого засобу з ензимами), маска Mermade не містить грубих ексфоліюючих частинок.
У ній очищуюча дія відбувається за рахунок здатності ензимів активуватися при контакті зі шкірою при розтиранні.
Тобто всередині містить невидимий для людського ока (принаймні я протягом користування не помічала 🤭) порошок/крупинки, які при розтиранні починають діяти на поверхні шкіри.
Особливості маски:
🙅♀️ НЕ містить фізичних ексфоліантів;
🫧 Protease, Subtilisin- активні ензими, які відлущують ороголовілі клітини шкіри і стимулюють процеси її відновлення;
💧 Комплекс олігосахаридів та сечовини - допомагають активувати дію ензимів, відновити натуральний зволожуючий фактор шкіри, знімають подразнення, додають пружності та сяяння шкірі
🥰 Здійснює м‘яку очищувальну і поліруючу дію. Завдяки цьому ідеально підійшла моїй чутливій шкірі;
😌 Заспокоює мою шкіру;
🔅 Підійшла для м’якого очищення та зволоження навіть під час лікування тропічним ретиноїдом;
❌ НЕ подразнює шкіру.
Загалом склад визначається як цілком безпечний.
У ньому чимало зволожувачів, пом‘якшувачів, а також сечовина з кератолічною дією. Крім того, є похідна ніацинаміду, ферменти з відлущувальними властивостями, цукри з пом’якшувальними властивостями. Звісно, маємо загущувачі, розчинники і консерванти - без цього ніяк. Також вкінці ароматизатор та колоранти для приємного ніжно солодкуватого аромату та дівчачо рожевого забарвлення маски.
Висновки 🎀
Чудова маска, яку повинна спробувати кожна красуня (і красень 😉), а особливо власниці чутливої шкіри.
Адже маска ідеально зволожує, підтягує шкіру, дарує їй ніжне сяяння. І звісно, у добавок маємо м‘яке очищення та відпущення…дуже м’яке!
Можливо саме тому я цю маску більше сприймаю як зволожуючу.
Використовую її із задоволенням і 3 місяці строку придатності з відкриття мені точно не забагато, бо цю маску використаю до останньої краплини.
А ціна на неї часто такааа солоденька! Впевнена, що ще повторю її 💗
Коментарі (0)