Hanna Domashenko

Хороший зволожуючий гель для обличчя👌

Хороший зволожуючий гель для обличчя👌

Сьогодні хочу звернути вашу увагу на цей бюджетний крем від Eveline!

Ціна на нього варіюється від 80 грн до 450 грн. Це вже як вам пощастить, але в середньому, не більше 150 грн. Тому додавайте в обране і ловіть акціїні пропозиції ;)

Почну з того, що в мене комбінована шкіра з періодичними висипаннями. Але не зважаючи на те, що шкіра іноді блищить, як налисник на сковорідці - вона зневоднена... Складність полягає в тому, як знайти хороший засіб для зволоження шкіри без її обтяження, адже такі засоби не рідко викликають в мене нові ненависні висипання...

Крем від Eveline серії Organic Aloe + Collagen привернув до мене свою увагу гарним складом продукту. Більшість інгредієнтів натуральні, а на першому місці складу гелю я хотіла би відмітити сік алое, екстракт зеленого чаю, екстракт плодів кавуна та сік кореня якону, що має гарну антиоксидантну дію (довелося гуглити, що це за дивина!). Загалом компоненти більш ніж безпечні, але й варто нагадати, що цілком натуральна косметика для багатьох може спричиняти алергічні реакції, тому даний склад є прекрасним для крем-гелю такої цінової категорії.

Баночка 50 мл. має лаконічну білу, платикову кришечку. Сама баночка скляна та досить важка, її приємно тримати в руках. Лаконічний дизайн дуже подобається!

Аромат гелю легкий і ненав'язливий - дуже типовий для продуктів, в складі яких є алое! Сам гель прозорий, чимось нагадує желешку!

Перш за все, я шукала в даному продукті зволоження для зневодненої шкіри. Користуюся ним вже більше 2 місяців. Зволоження для шкіри точно є, нових висипань не провокує. І це точно великий плюс!

Але самого зволеження для шкіри мені не вистачає - використовую його більше як базу під макіяж. Цей гель добре готує шкіру перед нанесенням тонального, згладжує всі шилушіння, що бувають взимку. До речі, крем добре ще й матує шкіри, особливо, якщо ви не плануєте наносити тональний, а виглядати хочеться доглянуто!

Зверніть увагу, що в цій серії є ще крем для нормальної та чутливої шкіри. Відрізняються вони кольором кришечки)