Євгенія 👩

Рідкий фотошоп для ніжок)

Рідкий фотошоп для ніжок)
Рідкий фотошоп для ніжок)
Рідкий фотошоп для ніжок)
Рідкий фотошоп для ніжок)

Всім привіт✌️

Я та людина у якої ніколи не було крему для ніг, бо з функцією зволоження чудово справлявся звичайний крем/лосьйон для тіла. Проте, стрічка клуба заполонилася позитивними відгуками про креми для ніжок від Shelly і я не змогла встояти, купила на затест).

Обрала регенерувальний крем для ніг з алантоїном, екстрактом бамбука і маслом ши та розповідаю, що з цього вийшло👇

Крем представлений у мініатюрній тубі із м'якого пластику. Дизайн лаконічний та симпатичний, без зайвих деталей).

Кришка відкидається, флакон закриває міцно, до характерного клацання

У крему класичний дозатор у вигляді вузького отвору, засіб виділяється економічно в необхідній для використання кількості. Не "плюється", не тече і не забивається.

Об'єм: 45 мл, в мене міні-версія і можу сказати, що її витрата не дуже економічна. Проте, виробник пропонує цей крем в об'ємах 250 і 500 мл, думаю, що у них витрата буде економічнішою)

Як завжди, виділяю найцікавіше:

  • Butyrospermum Parkii (Shea) Oil - Масло ши: Зволожує та живить шкіру, допомагає зберегти вологу.
  • Paraffinum Liquidum - Рідкий парафін: Емолент, який утримує вологу у шкірі та запобігає її втраті.
  • Allantoin - Алантоїн: Заспокоює та зволожує шкіру, сприяє її відновленню та загоєнню.
  • Bambusa Vulgaris (Bamboo) Extract - Екстракт бамбука: Має антиоксидантні властивості, сприяє заспокоєнню та зволоженню шкіри.

Основний акцент компонентів складу спрямований на зволоження, харчування, пом'якшення та регенерацію шкіри.

  • Текстура кремова, легка та дуже повітряна. На дотик вона м'яка, гладенька та пластична. Без відчуття липкості, жирності та маслянистості.
  • Аромат не надто насичений, легкий та приємний. Я відчуваю нейтральні трав'яно-пудрові ноти. Аромат практично не відчувається на шкірі, тому не викликає жодного дискомфорту.

Я не використовую крем щодня, тому, що мені незручно окремо наносити лосьйон для тіла і окремо крем для ніг, занадто багато дій🤣

Наношу його 1-2 рази на тиждень, після педикюру та після використання пілінг-скатки з кислотами.

Для того, щоб гарненько нанести крем на 2 ступні, потрібно видавити досить багато крему, не пару крапель. Саме тому я й кажу, що витрата не дуже економічна.

Крем м'яко ковзає по шкірі і добре розподіляється. Вбирається протягом 1 хвилинки. Не залишає на шкірі липкої плівки, жирності та олійності, дуже комфортний, саме за це я й люблю Shelly).

Мої ніжки: сухі, але не проблемні, у мене немає тріщин, мозолів та натоптишів. Єдине, що - в мене на нозі, біля кісточки є невелика плямочка з дуже сухою, огрубілою шкірою, яка постійно лущиться. Що це за пляма така, досі не можу зрозуміти, але вона постійно потребує зволоження. Ефект використання показала саме на ній).

Ефект:

  • Крем добре зволожує і живить шкіру, добре утримує вологу в ній.
  • Пом'якшив огрубілі ділянки шкіри і прибрав лущення. Ефект тримається протягом дня.
  • Комфортний, без липкості та жирності.
  • Не викликав жодних алергічних реакцій.

Крем гарний, дає легкий, базовий догляд, але незважаючи на мою любов до бренду Shelly, повторно його не куплю). Якщо чесно, то не бачу сенсу, адже він працює так само, як і звичайний крем для тіла. У своєму догляді взагалі не бачу крем для ніг в якості окремого продукту).

Однак, думаю, що для подовгів або просто майстрів педикюру - це чудовий варіант, на який можна звернути увагу.

Ну і на завершення, хочу нагадати, що у Shelly є чудовий крем для рук, який у мене на постійному повторі. От його потрібно брати 100%), детальний допис тут: https://club.makeup.com.ua/post/26172/.

Дякую за увагу💕