Свідома клієнтка

У пошуках тонального засобу

У пошуках тонального засобу

Доволі тривалий період свого дорослого життя я не користувалась тональними засобами, тож коли я почала купувати їх знову це було для мене щось нове.

В пошуках органічного тонального засобу я спробувала BB-крем від німецького бренду натуральної косметики Benecos Natural BB Cream 8in1, в мене був відтінок porcelain, він мав доволі непоганий вигляд, хоча нічого так як треба не маскував, це не такий BB-крем як корейські, він не замінює тональний крем, ним швидше можна замінити звичайний доглядовий крем плюс отримати вирівнювання тону, тобто це бібішка у класичному розумінні: суміщає догляд та легке тонування. Користуватись ним можна 6 місяців після відкриття.

Мені було потрібне щось з вищою криючою здатністю і наступною моєю спробою стала тональна основа Felicea Natural Foundation, я бачу, що зараз вони почали продавати його з кришечкою, коли я його купувала для мене стало сюпризом, що дозатор є, а кришки немає. Виробник так подбав про екологію, а я ж ледве знайшла кришку, що більш-менш підходила, відгуки на цей товар були суперечливі, тепер я вже стріляний горобець і знаю, що коли відгуки суперечливі, то мені потрібно орієнтуватись на найгірший :) На моєму обличчі цей тональний засіб виглядав як маска, я рідко викидаю засоби, зазвичай я хоча б передаровую те, що не підійшло, та не в цьому випадку.

Я все ще не полишала надії знайти хороший тональний засіб з натуральним складом і наступною покупкою став гіпоалергенний зволожувальний тональний крем Bell HypoAllergenic Longwear Hydrating Balm Foundation, він був краще за попередній, не виглядав як маска, але підкреслював усі лущення, не будучи достатньо досвідченою у питанні тональних засобів тоді я звинуватила шкіру, а не крем: я довела її до ідеального стану без жодних лущень і тональний лежав гарно, потім ми випробували цей тональний крем на моїй подрузі в якої до крему не було видимих лущень, а після вони з'явились, і стало зрозуміло, що проблема у кремі. Його я закінчила та більше не купувала.

Поки тональний крем від Бель у мене закінчувався, я якраз споглядала на б'юті-блогерів, що й казати, мені хотілось шкіру як у блогера, таку шкіру як у блогера з фільтрами тільки без фільтрів: щоб недоліків не видно і тональний засіб не видно, хоча б на фото, і зважаючи на попередній негативний досвід мені зовсім не хотілось багато платити за тональний крем. Так моїм супутником став тональний крем Ingrid Cosmetics Mineral Silk & Lift з яким не було ніяких проблем, маж його хоч спонжем, хоч пальцем, хоч на досконало зволожену шкіру, хоч на як попало, він прекрасно лягає, малопомітний на обличчі (я не кажу невидимий, бо це нереально), не підкреслює навіть лущення, які реально є, та не забивається у зморшки і пори.

Мій відгук зі свотчами на цей крем тут https://club.makeup.com.ua/post/34415/

Так, в нього не натуральний склад, але він працює для мене.