Sofiia Ts

Огляд рукавичок для манікюру з емульсією від Shelly

Огляд рукавичок для манікюру з емульсією від Shelly

Всім привіт, недавно я поповнила запаси догляду за ручками, і рішила спробувати такий делікатний метод рукавичок Shelly, щоб привести свої нігтики до ладу. Часто виконую японський манікюр - видалення кутикули, вирівнення пластини за допомогою бафу. Попрошу всіх майстрів не дивитись, я виконую все як вмію 😅

Щоб зробити манікюр, крім рукавиць, я використовую: пилка, ножиці для кутикули, ножиці для нігтьової пластини, кусачки, баф та пушер для кутикули. Робила все згідно інструкції.

На цьому етапі я знезаражую руки, і роблю суху підготовку: Обрізаю нігті, спилюю до округлої квадратної форми, кусачками видаляю сухі ділянки та вирівнюю нігтьову пластину бафом.

Обрала іменно Shelly через практичність застосування, делікатний склад емульсії та ефективність опісля.

Рукавички виконані з поліетиленового тонкого матеріалу універсального розміру з достатньою кількістю емульсії всередині. В комплекті йдуть наклейки для кращої фіксації на зап'ясті, що дозволяє в час носіння займатись своїми справами 😊

Склад емульсії дуже поживний і потрібний для наших ручок:

Aqua, Paraffinum Liquidum, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Cereareth-20, Ceteareth-12, Cetyl Palmitate, Glycerin, Hydrolyzed Collagen, Phenoxyethanol (and) Ethylhexylglycerin, Caprylic / Capric Triglyceride, Hydrolyzed Keratin, Ammonium Acryloyl Dimethyltaurate / Carboxyethyl Acrylate Crosspolymer, Nelumbo Nucifera (Lotus) Extract, Parfume, Citric Acid.

Емульсія на водянисто-парафіновій основі з гліцерином, гідролізованим колагеном, кератином та екстрактом лотоса. Всі компоненти направлені, щоб максимально пом'якшити та зволожити шкіру рук.

Це і не дивно, я протримала рукавички 10 хв, і мені було достатньо часу, щоб легко усунути кутикули вниз. Після очікування, я обрізала кінчики рукавичок, щоб за цей час, поки я пушером відсувала кутикулу, шкіра продовжувала набиратись емульсією.

Шкіра рук після маски надзвичайно відновлена та зволожена, тому з легкістю позбуваюсь кутикули за допомогою ножиць та додатково прохожусь бафом по пластині.

На кінець, беру олійку Shelly (буде на неї огляд також), прохожусь по оновленим нігтикам та нсолоджуюсь новим манікюром 🤍

Для тих, хто самостійно виконує манікюр в домашніх умовах, ці рукавички must have! Вони полегшать цю рутину, та додатково доглянуть за ручками під час всіх процедур. Зволоження, живлення, пом'якшення і це не всі функції, які можуть надати даний спосіб догляду. Моя оцінка 10/10 ✨