Vikulyk

Неймовірний догляд для рук від Shelly

Неймовірний догляд для рук від Shelly

Засоби від Shelly-це просто щось неймовірне по догляду за вашими ручками і ніжками, в мене від них є вже так багато всього, але я не перестаю знайомитись з новими продуктами і завжди отримувати приємні враження.

Хочу детально розповісти про рукавички з емульсією від Shelly, які просто шикарні, вони дуже круто доглядають за шкірою і допомагають полегшити процес манікюру.

Неймовірний догляд для рук від Shelly
Неймовірний догляд для рук від Shelly

В моїй коробочці 25 пар рукавичок з емульсією.

Склад емульсії включає такі зволожуючі компоненти:колаген, амінокислоти, екстракт лотоса і парафін.

Рукавички досить широкі, підійдуть на різний розмір рук.

В одному пакетику знаходиться дві рукавички, також є наклейки, які допоможуть більш плотно їх зафіксувати і досягти ефекту вакууму.

Тримаю я таку масочку хвилин 10, можу і більше.

Рукавички наповнені білою емульсією, я люблю добре нею промасажувати руки і нігті під час процедури. Коли знімаю ще деякий час втираю в ручки і потім промокаю паперовими рушничками.

Аромат тут дуже приємний, кремово-квітковий, він ще довший час залишається на шкірі.

Відчуття від використання:

  • Неймовірне зложення, шкіра дуже пом'яшена, ніжна І гладенька.
  • Зморшки на на руках більш розгладжені і шкіра наче молодша років на 10, хочу спробувати ще їх на мамі, цікаво наскільки круто спрацюють ці рукавички на її ще більш віковій шкірі, бо я у своїх 30+-в захваті!
  • Шкіра і нігті виглядають світлішими, кутикула доречі теж виглядає більш доглянутою.

Висновок. Це дуже класний продукт, як для догляду так і для релаксу, з радістю тішу себе ним вдома, шкіра ну дуже доглянута, знаю, що деякі майстри манікюру використовують такі приємні речі для клієнтів, нажаль мені такі не попадались, але такий жест дуже приємно вражає.

Тому раптом що, ви можете легко собі обрати якісні, професійні засоби від Shelly, які просто перевертають уявлення про справжній догляд за шкірою рік та ніг.