Марія Bondar

Спрей для розчісування Mermade

Спрей для розчісування Mermade

Привіт! Сьогодні в мене огляд на спрей який, як я думала просто реклама, для полегшення розчісування волосся.

Ось в цьому пості я писала чому в мене таке пошкоджене волосся. Сама пошкодила, сама і спасаю) https://club.makeup.com.ua/post/36003/

І ось я вирішила спробувати спрей для розчісування від українського бренду Mermade. Як що чесно я не вірила що я відчую зміни. Адже моє волосся дуже часто реальними кудликами які легше зрізати ніж вичесати. І ось вже миття голови протягом цього часу (6-7 разів) я тестувала спрей. Спрей я наносила на вологе, але не мокре волосся. На напів висушену голову. І гуляла з ним, або сушила феном.

І спрей реально працює!!!! Я в шоці. Але це правда. Розчісується волосся реально легше, без таких сильно сильних зусиль. Так, у вас не буде еффекту ламінування чи прямо ідеально розсипчатих волосинок. Але розчішете ви їх реально рази в два швидше. Це прямо я в захваті.

І форма спрею дає гарно розподілити по всьому волоссю. Пахне приємно, травами і чимось солодким - мені таке подобається. Але на волоссі не пахне. Хоча я була б і не проти)

Але ось величезний мінус який я все ж знайшла. Коли я придбала і відкрила кришечку засоба то я подумала, що ним хтось користувався. Адже носик спрею був з піщинками чи іншим частинками незрозумілого сміття, і в краплях засобу. Я дуже засмутилася. Прямо розчарувалася. Розкрутила баночку і зрозуміла що баночка начебто повна. І на другий день користування засобом - я зрозуміла що це. Баночка протікає. Не знаю що з нею не так але вона протікає там де прикручується натискач і сама баночка. Рідина продукту дуже часто протікає і треба витирати. Плюс втрачаєш сам продукт. Можливо це в мене така бракована баночка. Не знаю. Брати з собою, чи перевертати її ізза цього не можна. Тільки стоячи і тільки вертикльно. Ось такий мінус який я помітила. Він сутєєвий. Але я б все одно рекомендувала спробувати цей продукт для дівчат в яких плутається волосся.

А соь тут я додам свій лукс з роспаковкою цього замовлення. Адже замовляла на офіційному сайті, і тепер в мене також є рожева коробочка від мермейд. https://club.makeup.com.ua/looks/35997/