Рідка матова помада для губ Wibo Million Dollar Lips 04
Комфортна, стійка і фантастично красива!
Придбала я цю крихітку від Wibo минулим літом, бо мені захотілось стійкої матової червоної помади з малиновим підтоном не за всі гроші світу.
Я дуже люблю сухи продукти для лиця від Wibo, але николи не пробувала нічого для губ. Взагалі-то я і рідкими матовими помадами не користуюсь, бо мені ці застигашки завжди сушать губи, це все дуже не комфортно відчувається і через пару годин після нанесення хочется просто видалити з губ.
Але помада Million Dollar Lips від Wibo мені дуже сподобалась! Я обрала відтінок 04 - це красивезний червоний з малиновим підтоном. Чомусь на фото вона завжди виходить більш кораловою, але у житті помада має ярко виражений малиновий підтон. Має легкий квітковий аромат, мені це пахне прям бузком і це дуже прикольно) Зручний апликатор наносить достатньо продукту, текстура помади мусова, наче збитий крем, легко наноситься на губи навіть без олівця. Застигає не занадто швидко, тому є час підправити нюанси, нашарувати та додати пару мм до об'єму. Можно нанести напівпрозорим шаром, можно більш щільнішим, я навіть використовувала цю помаду у якості рум'ян. Фініш матовий, навіть трошки вельветовий, виглядає дорого і красиво! Особливо під засмагу мені дуже пасує! Після застигання не стягує губи, комфортно носити весь день. Видалити з губ можно лише двуфазною рідіною для зняття макияжу (ну або жирною їжею).
На фото нанесена на олівець Patricia Ledo Lip Liner у відтінку 07
Коментарі (0)