Гала 💟 Ольга

Твердий шампунь SUE

Твердий шампунь SUE

Твердий шампунь для жирної й нормальної шкіри голови Sue Basic

Останім часом я непомітно перейшла на тверді шампуні, що зрарз не знаю, що б поклада з собою в поїздку з рідких шампуней. Для мене твердий шампунь не дуже добрий варіант для подорожей бо довго сохне, а в мене відпустки завжди по три дні.

Є можливість в бренду Sue взяти твердий шампунь в баночці, а є без неї. На перший раз для зберігання взяла в баночці, далі не буду брати.

Шампунь має доволі безпечний склад. Кокосова олія для мене не супер варіант, але не катастрофа.

Склад:

Coco sulfate, csi, сhamomilla hydrozol, cocos nucifera (coconut) oil, burdock (arctium lappa) root oil, hydrolyzed almond protein, D-panthenol, citrus limon (lemon) essential oil, tea tree essential oil, citrus sinensis essential oil, gluconolactone, sodium benzoate.

Шампунь гарно піниться, в нанесенні немає дожних проблем. Користуюсь масажною щіткою, для додаткового очищення. Промиваю волосся та відчуваю скрип у волоссі, тобто очищує гарно. Немає неприємних відчуттів, ніяких реакцій на шкірі голови.

Але є і певний ньюанс. Мені не вистачає чистоти в днях. Зазвичай я мию через два на третій день. Волосся не виглядає жахливо та жирно, але це вже певні відчуття не чистоти та комфорту. З цим шампунем треба прям через день на другий мити. І це для мене розповсюджене явище. Дуже рідко знаходжу і я прям шукаю такі засоби які дають мені цю схему миття. Отакі в мене вимоги до шампунів.

Шампунь для волосся з провітаміном В5 Sue Basic - був саме таким, як мені треба, але його ціна у 800 грн для мене здається занадтою. Хоча полювання за знижками ніхто не відміняв.

Про нього маю допис

https://club.makeup.com.ua/post/30968/

Мені подобаються шампуні цього українського бренду та я в захваті від бальзаму для губ. Буду далі шукати перлинки для себе.