krislemly

Cherisher | Засіб для росту вій

Cherisher | Засіб для росту вій

Привіт!) Я завжди мріяла про довгі, виразні вії, тому з підліткового віку експериментувала з різними засобами для росту. Деякі з них не давали жодного ефекту, деякі давали мінімальний. Але сьогодні розповім про сироватку яка робить справжнє диво з віями - Cherisher Cherish Lash.

Cherisher | Засіб для росту вій

Почнемо з пакування. Сироватка прийшла до мене в брендованому пакетику в середині якого знайшла картону коробочку білого кольору. Сама сироватка знаходиться в окремій коробочці. Погодьтесь виглядає дуже стильно та мило, відчувається увага до деталей.

Також усередині є дуже докладна інструкція, як використовувати цю сироватку.

Сам флакончик матовий сріблястий і дуже компактний і поміститься в будь-яку косметичку.

Аплікатор представлений у вигляді тонкого м'якого пензля.

Сироватка прозора, нічим не пахне. Рідка, майже як вода. Наноситься за допомогою вбудованого у флакон пензлика дуже легко.

Як зазначає та рекомендує виробник у використанні головне регулярність перші 2,5 - 3 місяці, застосовувати

потрібно щодня, один раз на добу, на ніч, на чисті вії.

Сироватку потрібно наносити тонесеньким штрихом на вії біля коренів, трішки вище лінії росту вій, один штрих на кожну повіку (як контурна підводка). Лише по лінії росту верхніх вій.

Після курсу щоденного застосування (2,5-3 місяці), коли результат вже буде абсолютно влаштовувати, переходимо на використання 2 рази на тиждень для стабілізації та підтримки результату.

Після закінчення курсу застосування засобу (6-8 місяців), рекомендується зробити перерву у застосуванні на 4-6 тижнів.

Сироватки на пензлику рівно стільки, скільки потрібно для одного ока. У очі вона не стікає і не дратує. Сироватка швидко вбирається, не викликає подразнення, алергічних реакцій.

Перші результати я почала помічати приблизно через 2 тижні і більше навіть не по довжині, а у корінців вій - вони стали ніби товстішими. Сильні зміни відбулися до кінця другого місяця використання - вони дійсно стали довшими та більш підкрученими і багато знайомих почали це помічати.

Якщо дивитися в порівнянні, основний приріс довжини помітний в області кутів очей, як внутрішніх, так і зовнішніх. Також вії стали густішими.

Звісно, краще один раз побачити чим десять раз почути, тому пропоную оцінити результат на фото.

Так що засіб для росту вій Cherisher Cherish Lash справді працює! Усім, кому потрібні вії густіше, та справжніше - без сумніву беріть!