Найкращі чоловічі парфуми: топ-7
Аромати для Нього, які покорили моє серце… Ділюсь своїми враженнями з вами. Тут точно є для твого мена крутий варіант!
Ми – дівчата – обожнюємо не лише жіночі аромати. Давайте зізнаємось, що хороші чоловічі парфуми здатні викликати у нас фантастичні емоції, особливо якщо ці парфуми звучать на Особливому Чоловікові. Не хочу чекати якоїсь важливої дати, аби приурочити цей допис до чогось, а просто розповім про свій особистий топ чоловічих парфумів, які дивують і зачаровують. Ця сімка абсолютно різна, але кожен аромат – це пристрасть. Запевняю, оцінить і Він.
№1. Tom Ford Ombré Leather
Шкіра, яка покорила моє серце. Для мене це аромат пристрасті та почуттів, бо саме так “звучав” Він, коли ми зустрілись. Такий вінтажний аромат просто не міг бути створеним в 2018, бо його “ментальний” вік – близько 100 років… 20-30-ті роки минулого століття, епоха джазу та народження Голлівуду – саме так я “бачу” цей аромат. Без сумніву найкращі чоловічі парфуми. В них той яскравий, насичений, важкуватий шкіряний мотив, який лишень можна уявити, а доповнює його кардамоновий старт, пудровий жасмин самбак і база з амбри, моху та пачулів.
№2. Nasomatto Black Afgano
Його носять лише лідери. Так, ці парфуми – густий деревинно-фужерний мікс, в якому смола, конопля і ладан задають темп і роблять аромат істинно дорогим. Його абсуртність в тому, що звучить він дуже вишукано і на розкішному смокінгу, і на спортивному костюмі. Я відчуваю трішки нудний запах кополі, але завдяки каві, смолі, тютюну і дерев’яхам, цей акорд неймовірно цікавий. Я не можу віднести його до категорії “популярні чоловічі парфуми”, але від цього він і особливий. Чи чула я його на комусь? Ні. Лише на Ньому, і тому вважаю його найкращим.
№3. Comme des Garcons Wonderwood
Якщо ви хочете відчути на Ньому деревинний аромат – вперед: це найкращі чоловічі парфуми в цій класифікації. Тут листяний та хвойний мікс з гваякового дерева, кедра, кипариса, ветівера, сандала та уда, а ще мускатний горіх і перець, які лоскочуть ніс. Хіба може така композиція звучати прісно та тривіально? Однозначно вартий уваги! А ще тут крутий флакон, який схожий на каміння: важка металічна основа з неймовірно красивим перламутровим переливом. На фото – мінька.
№4. HUGO Just Different
Фужерність тут зашкалює. В ньому є щось “діорівсько-саважне” – дороге та впізнаване, але цей аромат здається ще більш інтенсивнішим і гучнішим. Якщо обирати топ чоловічих парфумів по фужерності звучання, то цей точно займе перше місце. Вважаю, що флакон тут незаслужено “здешевили”, бо він однозначно має бути вишуканим і строгим. Старт – це розтерта пальцями зелень, яка дуууже насичено грає аж до фіналу. Далі я відчуваю щось водянисте: можливо так дає про себе знати м’ята або яблуко, а от в базі – справжній ольфакторний секс. Кашмеран з лабданумом і пачулями створюють щось вибухове і, в той же час, спокійне. Якщо ви любите класичні чоловічі аромати – подивіться до цього красеня.
№5. Kenzo L'Eau Kenzo Pour Homme
А ці парфуми “зайдуть” тим, хто любить свіжий та легкий аромат. Я ніколи не вважала Кензо чимось банальним, тому серед цитрусово-деревних композицій обрала саме його. Це – освіжальна туалетна вода, в якій відчувається бунтарський дух, трішки хлоп’ячої безтурботності та веселощів. За мотивом трішки нагадує Calvin Klein CK One, який теж вважаю гідним цитрусовим ароматом. Але Kenzo є щось особливе: можливо, менше цитрусів, а більше кедру… А можливо й солодкуватий мотив лотосу та білого мускуса. Kenzo Pour Homme чарує.
№6. Hermes Terre dHermes
Теж вінтажний, легендарний та з трішки “дідівським” вайбом:) Але він красивий по-своєму. В ньому цікаве поєднання дерева, пряностей і сухих шипрових нот. Гіркувато-цитрусовий старт змінюється зеленим мотивом герані та троянди, а перець додає цій композиції трішки різкої спецієвості. В базі бензоїн, ветівер і пачулі роблять цей аромат бальзамічним та вершковим.
№7. DSQUARED2 Wood for Him
Цей аромат – це свіже дерево. Він ненав’язливий і дуже стриманий, а ще в ньому розкривається трішки пудри, що ми так любимо в парфумерії, правда ж, дівчата? Але залиште цей “вуд” Йому, бо тут все ж таки є той чоловічий вайб. Красивий бергамотовий старт, і “серці” – терпкі імбир, листя фіалки та кардамон, а база залишає на шкірі щось дивовижне… Це деревно-амбровий шлейф, який не втомлює. DSQUARED2 Wood – це хороші чоловічі парфуми на щодень, які точно не набридатимуть.
Я знаю, що дівчата часто дарують своїм коханим аромати, тому нехай цей топ чоловічих парфумів буде невеличкою шпаргалкою для вас, дівчатка. А далі ви вже знаєте, що робити:)
Коментарі (0)