Alyona Fedyk

Найкращі чоловічі парфуми: топ-7

Найкращі чоловічі парфуми: топ-7

Ми – дівчата – обожнюємо не лише жіночі аромати. Давайте зізнаємось, що хороші чоловічі парфуми здатні викликати у нас фантастичні емоції, особливо якщо ці парфуми звучать на Особливому Чоловікові. Не хочу чекати якоїсь важливої дати, аби приурочити цей допис до чогось, а просто розповім про свій особистий топ чоловічих парфумів, які дивують і зачаровують. Ця сімка абсолютно різна, але кожен аромат – це пристрасть. Запевняю, оцінить і Він.

Шкіра, яка покорила моє серце. Для мене це аромат пристрасті та почуттів, бо саме так “звучав” Він, коли ми зустрілись. Такий вінтажний аромат просто не міг бути створеним в 2018, бо його “ментальний” вік – близько 100 років… 20-30-ті роки минулого століття, епоха джазу та народження Голлівуду – саме так я “бачу” цей аромат. Без сумніву найкращі чоловічі парфуми. В них той яскравий, насичений, важкуватий шкіряний мотив, який лишень можна уявити, а доповнює його кардамоновий старт, пудровий жасмин самбак і база з амбри, моху та пачулів.

Його носять лише лідери. Так, ці парфуми – густий деревинно-фужерний мікс, в якому смола, конопля і ладан задають темп і роблять аромат істинно дорогим. Його абсуртність в тому, що звучить він дуже вишукано і на розкішному смокінгу, і на спортивному костюмі. Я відчуваю трішки нудний запах кополі, але завдяки каві, смолі, тютюну і дерев’яхам, цей акорд неймовірно цікавий. Я не можу віднести його до категорії “популярні чоловічі парфуми”, але від цього він і особливий. Чи чула я його на комусь? Ні. Лише на Ньому, і тому вважаю його найкращим.

Якщо ви хочете відчути на Ньому деревинний аромат – вперед: це найкращі чоловічі парфуми в цій класифікації. Тут листяний та хвойний мікс з гваякового дерева, кедра, кипариса, ветівера, сандала та уда, а ще мускатний горіх і перець, які лоскочуть ніс. Хіба може така композиція звучати прісно та тривіально? Однозначно вартий уваги! А ще тут крутий флакон, який схожий на каміння: важка металічна основа з неймовірно красивим перламутровим переливом. На фото – мінька.

Фужерність тут зашкалює. В ньому є щось “діорівсько-саважне” – дороге та впізнаване, але цей аромат здається ще більш інтенсивнішим і гучнішим. Якщо обирати топ чоловічих парфумів по фужерності звучання, то цей точно займе перше місце. Вважаю, що флакон тут незаслужено “здешевили”, бо він однозначно має бути вишуканим і строгим. Старт – це розтерта пальцями зелень, яка дуууже насичено грає аж до фіналу. Далі я відчуваю щось водянисте: можливо так дає про себе знати м’ята або яблуко, а от в базі – справжній ольфакторний секс. Кашмеран з лабданумом і пачулями створюють щось вибухове і, в той же час, спокійне. Якщо ви любите класичні чоловічі аромати – подивіться до цього красеня.

А ці парфуми “зайдуть” тим, хто любить свіжий та легкий аромат. Я ніколи не вважала Кензо чимось банальним, тому серед цитрусово-деревних композицій обрала саме його. Це – освіжальна туалетна вода, в якій відчувається бунтарський дух, трішки хлоп’ячої безтурботності та веселощів. За мотивом трішки нагадує Calvin Klein CK One, який теж вважаю гідним цитрусовим ароматом. Але Kenzo є щось особливе: можливо, менше цитрусів, а більше кедру… А можливо й солодкуватий мотив лотосу та білого мускуса. Kenzo Pour Homme чарує.

Теж вінтажний, легендарний та з трішки “дідівським” вайбом:) Але він красивий по-своєму. В ньому цікаве поєднання дерева, пряностей і сухих шипрових нот. Гіркувато-цитрусовий старт змінюється зеленим мотивом герані та троянди, а перець додає цій композиції трішки різкої спецієвості. В базі бензоїн, ветівер і пачулі роблять цей аромат бальзамічним та вершковим.

Цей аромат – це свіже дерево. Він ненав’язливий і дуже стриманий, а ще в ньому розкривається трішки пудри, що ми так любимо в парфумерії, правда ж, дівчата? Але залиште цей “вуд” Йому, бо тут все ж таки є той чоловічий вайб. Красивий бергамотовий старт, і “серці” – терпкі імбир, листя фіалки та кардамон, а база залишає на шкірі щось дивовижне… Це деревно-амбровий шлейф, який не втомлює. DSQUARED2 Wood – це хороші чоловічі парфуми на щодень, які точно не набридатимуть.

Я знаю, що дівчата часто дарують своїм коханим аромати, тому нехай цей топ чоловічих парфумів буде невеличкою шпаргалкою для вас, дівчатка. А далі ви вже знаєте, що робити:)