Чистикова Дарья

Туш для брів для фіксації форми та надання кольору L'Oreal Paris

Туш для брів для фіксації форми та надання кольору L'Oreal Paris
Туш для брів для фіксації форми та надання кольору L'Oreal Paris

Цю манюньку мені прислав бренд L'Oreal Paris у якості подарунка за участь у тестуванні стійкої помади цієї ж лінійки Infallible (відгук на неї тут https://club.makeup.com.ua/post/35353/ ).

Таким чином вийшло ще одне тестування, адже з цим засобом я не була знайома раніше. Після кількох днів використання туші для брів для фіксації форми та надання кольору, я готова ділитися враженнями 🤗

Почну, як завжди, з пакування. Це те що мене відверто засмутило: відсутність слюди, навіть жодної наліпки по лінії відкриття. Благо по дозатору можна зорієнтуватися, що ще явно перше використання. Але, але...будучи б офлайн магазині, я б пройшла повз.

Об'єм продукту становить 4,4 мл, враховуючи маленький розхід його точно вистачить на 6 місяців, саме стільки він придатний до використання по відкриттю.

Сама туш міститься у чорному флаконі з пластику, по типу класичної туші для вій. Кришка відкручувальна, її механізм працює справно і без нарікань. На зовнішній стороні флакончика присутні наліпки стосовно виробника, складу, кольору та іншого (в теорії могли б змістити цю наліпку по лінії відкриття🤔, а не на кришці).

Щіточка силіконова, така крихітна та компактна. Щетинки на ній розташовані з одного боку, мають різну довжину, по формі нагадують їжачка 🦔

Обмежувач середньої ширини, працює на тверду 4-ку, як на мене набирається забагато продукту, доводиться трохи віджимати.

Аромат теж як у класичної туші для вій, такий легкий, косметично-спиртовий та ненав'язливий. У процесі нанесення практично не відчувається.

Туш для брів має кремову консистенцію та середню густину, комфортно її використовувати тут і зараз.

Колір має назву 3.0 Burgundy, звичайним бургунді його назвати складно, адже ніякого червоного або фіолетового підтону немає, по вигляду це класичний темно коричневий відтінок, котрий підійде більшості дівчат.

Орієнтовеий час застигання на брівках 1-2 хвилини. За цей час можна спокійно вкласти їх нікуди не поспішаючи.

Мої брови рідкі, мають cлабеньку пігментацію по довжені, доводиться або підфарбовувати хною раз на 1-2 тижні, або використовувати олівчик щодня.

Як саме я наношу туш для брів L'Oreal Paris Infallible ?

1️⃣ Віджимаю щіточку по максимуму

2️⃣ Ледве-ледве прохожусь щіточкою з тушшю по довжені одним шаром

3️⃣ Прочісую і вкладаю бровки чистим пензлем-щіточкою

4️⃣ За необхідністю видаляю залишки по контуру ватною паличкою

Так, без додаткового пензля-щіточки, нажаль, ніяк. Але подивіться який чудовий результат. Акуратні та натуральні брiвки, рівномірно пофарбовані по довжені.

Фіксація ближче до середньої, не до хрусту, але для моїх слухняних брів саме те що треба, я люблю такий натуралиний, не "залізний" ефект. Напевно для більш жорсткіших однієї цієї туші може бути замало у плані фіксації.

Щодо стійкості, туш добре тримається весь день, не тече, не розмазується після застигання. Словом виглядає ідеально до демакіяжу. Доречі, знімається прекрасно міцелярною водою.

Як на мене чудова знахідка, продовжу користуватися тушшю і надалі. Дякую L'Oreal Paris за приємний презент, а вам за увагу ❤️