Blondie_rs

Суцільна насолода з пінкою для душу від Mermade

Суцільна насолода з пінкою для душу від Mermade

Привіт! Сьогодні чудовий сонячний день у Львові. Тож, давайте знов поговоримо про українські бренди, яких варто підтримувати. Не так давно я почала цікавитись засобами для душу, і вже встигла накупити різних виробників, щоб бути більш компетентною в даному питанні. Починала з простіших, потім ще взяла нашумівший Bilou, ну і звісно ж - Rituals 🙈 Але сьогодні я з радістю розповім вам про дуже круту пінку для душу з більш бюджетного сегменту. І без перебільшень - вона сподобалась мені найбільше в своїй категорії!

Суцільна насолода з пінкою для душу від Mermade

Тут все як завжди: зефірно, чарівно та мило. Моє знайомство з Мермейд так і почалось з покупки бальзаму та маски для губ з єдинорогом 🦄 Я себе часто асоціювала з цією тваринкою, тож одразу запримітила такі продукти.

Засіб йде в 150мл баночці, має якісну рожеву наліпку, яка не розчиняється від води 😁

Дозатор не з моїх улюблених, але в порівнянні з іншими виробниками, які мають аналогічний тип - мені ця найбільш зручна. З переваг: воно нікуди не вистрілює, акуратно дозується рівно стільки, скільки потрібно. Він працює доволі тихо [не знаю, що це в мене за критерій зʼявився після тих дивних пінок, які я вже пробувала], в кінці допису прикріплю відеоогляд, де все детально покажу в дії. Нічого не холітається та не відлітає.

Тільки фраза "Крапля магії для твого зефірного настрою" вже налаштовує на те, що всередині буде щось фантастичне. Отже, спочатку я дозую потрібну кількість засобу на долоні, потім розподіляю по тілу, масажую, щоб шкіра ще більше ввібрала аромат, і тоді змиваю комфортною температурою води. Я зазвичай миюсь милом, а потім для більш пахучого аромату та настрою додаю піночку.

Текстура пінки, що утворюється завдяки дозатору - не надто рідка [бо в мене були такі; що просто одразу кудись втікали] та не дуже щільна. Така собі середня типова пінка, як для вмивання чи пінне мило для рук. Якщо порівнювати з майже всім знайомим Bilou, який практично схожий на чоловічу піну для гоління, чи дуже сильно взбиті вершки - то дана пінка Mermade не з цієї категорії. Вона більш пухка, і її дуже зручно розподіляти по тілу.

Аромат - це окремий вид насолоди. Думаю, тут слова зайві, якщо ви хоч щось мали з цієї серії. Ніжна солодкуватість, шампанський відгомін, щось фруктове, зефірне та таке гарне! 🦄

Отже, перше та найбільш важливе - аромат пінки я відчуваю приблизно 2-3 години після душу. Друге - вона не сушить шкіру; а навпаки дбає про неї та додає трішки помʼякшення. Розхід у неї середній.

Я вважаю, що в своїй ціновій категорії це - найкращий варіант. Для мене було важливо, щоб я відчувала аромат на тілі, а не в ванній кімнаті; і ще щоб вона хоч трішки помʼякшувала чи зволожувала шкіру. В Mermade це вийшло чудово. Ставлю лайк та буду пробувати інші аромати залюбки!

Всім гарної сонячної пʼятниці та чудового вікенду!