ksnklb

Зелений тонік від Simple

Зелений тонік від Simple
Зелений тонік від Simple

Зелененький тонік Simple я отримала у подарунок від Oli Seagull , і дуже їй вдячна за нього, адже я б так дуже довго зволікала зі знайомством з цим брендом, і цілком ймовірно пропустила б такий вдалий засіб.

Зелений тонік від Simple
Зелений тонік від Simple

Пляшечка 200ml, прозора, є наліпки у зелених тонах. Дизайн приємний, на наліпках я вся потрібна інформація.
Кришка зеленого кольору, фліп-топ, закривається надійно, відкривається легко. Отвір у дозаторі вузький, що дозволяє керувати тим, скільки ми ллємо тоніка, і попереджає можливе переливання засобу.

Консистенція нагадує звичайну водичку, вона прозора, рідка. Має легкий свіжий аромат, який зовсім не заважає та не залишається на обличчі.

На дотик можна відчути, що все ж це не просто водичка, адже за тактильними відчуттях, тонік трішки жорсткуватий. Відчувається, що у складі все ж щось є.

А в складі у нас: гідрогенізований гідролізат крохмалю, можливо саме він дає це тактильне відчуття, а також його додають як зволожувач. Як зволожувач ще є натрієва сіль. Алантоїн має заспокійливі властивості. Після консервантів є ніацинамід, пантенол, та я думаю вони у малій концентрації.

У результаті використання цього тоніка я бачу одразу:
Хороше зволоження, заспокоєння, матування.
Після нанесення шкіра ще хвилинку волога, та тонік швидко вбирається, після чого можна наносити наступні етапи.
Тонік від Simple я використовувала після різних вмивачок, і після кожного застосування я бачу позитивний вплив на пори, а саме їх візуальне зменшення.
При цьому я не відчувала печіння чи дискомфорту навіть на пошкоджених ділянках шкіри.