Mandarinka

Природне знеболююче для ваших суглобів: магнієва олія від Bisheffect

Природне знеболююче для ваших суглобів: магнієва олія від Bisheffect

Не зважаючи на те, що у виробника дуже багато обіцянок щьодо цього продукту, я обрала для себе один, але надійний - це зняття болі в суглобах. Справа в тому, що у мене проблемне коліно, яке я колись пошкодила і тепер щовесни воно нагадує мені про себе. А я дуже люблю ходити, та і невеличкі домашні фізичні навантаження допомагають не заклякнути спині. Доводиться обирати - або коліно, або спина. Це трошки вхідних данних для визначення проблематики.

Виробник надає дуже багато інформації про засіб і правильне використання: на картонній коробці, потім ще в кладиш всередині, і найголовніше продубльоване на флаконі - тільки лінивий не розбереться.

Природне знеболююче для ваших суглобів: магнієва олія від Bisheffect
Природне знеболююче для ваших суглобів: магнієва олія від Bisheffect

🌿 Органолептика:

  • прозора рідина без кольору;
  • запах - трохи нагадує запах моря, не дуже сильний;
  • текстура - рідина повністю нагадує воду, однак це лише на перший погляд, далі ти розумієш, що в нього олійна текстура;
  • смак - здавалося б, до чого він тут? веде ж не продукт харчування! Однак одного разу засіб потрапив у рот під час нанесення на обличчя і виявився дуже-дуже солоним.

Це вже друга моя баночка, але якщо перший раз - я зробила акцент на висипи на шкірі - засіб доволі добре справлявся і висипи швидше загоювались, то на цей раз шось пішло не так. Я нанесла засіб, залишила його - і зрозуміла що у мене прям сильні почервоніння з'явились і довго шкіра не могла заспокоїтись.

Це моє найбільш влучне використання. Після тренування, або в кінці дня на очищену шкіру я наношу олійку. Багато не потрібно наносити, 2 пшики і розтираю, у мене не виникає подразнення, тому я не змиваю засіб, але і не одягаю нічого - бо тоді вся олійка впитається в тканину. Чекаю повного висихання.

✅ Зменшує втому в суглобах - після занять коліно не так болить і немає важкості

✅ Наношу ще і на стопи, то відчутно що шкіра стала більш м'якою і ніжною. Ну і знову ж таки прибирає втому ніг після важкого дня.

НЕ зважаючи на те, що виробник пропонує дуже багато різних варіантів в першу чергу Бішофіт використовувався як обезболююче - так використовую його і я, і доволі успішно. Звісно він не є панацеєю, але для мене це точно виручалочка!

Окрім того дуже рукомендую звернути увагу і на ці товари: