Anna_feerie

Санскрін і легкий макіяж на кожен день

Санскрін і легкий макіяж на кожен день
Санскрін і легкий макіяж на кожен день

Як би я не любила повний макіяж, але в спеку тональний може відчуватися, тому хочеться мати максимально легке покриття, при цьому добрий захист від сонця. І тоді на допомогу приходить сяючий санскрін Beauty of Joseon та трохи магії)).

На добре зволожене обличчя наношу санскрін (кількість вздовж двох пальців на обличчя та шию, для більш зручного розподілення спочатку роблю крапочки, а потім їх розношу). Санскрін залишає дуже зволожений сяючий фініш, крім того має заспокоюючий ефект та вирівнює тон мого рожевого лиця)).

Санскрін і легкий макіяж на кожен день
Санскрін і легкий макіяж на кожен день

Потім замість тонального засобу на все обличчя я точково наношу консилер (під очі більш зволожуючий - в мене залишки Estee Lauder BB Glow), а на постакне та почервоніння - Etude House Big Cover у відтінку 17N1. Розтушовую консилер за допомогою пензлика Real Techniques.

Далі, щоб повернути обличчю об'єми на підкреслити контури, беру розсипчастий мінеральний бронзер та за допомогою пензлю флеттоп наношу на зони засмаги. Маленьким пензликом трохи контурую ніс та промальовую складку повіки, щоб відкрити погляд та візуально прибрати нависання.

Профарбовую вії за допомогою коричневої туші від Hedonic (вона в моєму арсеналі найбільш комфортна в плані носіння, крім того має темно коричневий відтінок та гарно підкреслює війки).

Брови прочісую та фіксую гелем Hollywood Call також від Hedonic (це тепер мій улюблений продукт)).

Контур губ підводжу олівцем для брів, трохи розтушовую та на всі губи наношу тінт Etude House (ось тут робила на нього огляд: https://club.makeup.com.ua/post/32937/

Ось такий легкий та водночас свіжий макіяж в мене вийшов. Покриття достатньо, щоб вирівняти тон та замаскувати сліди висипань, при цьому шар косметики настільки тоненький, що не створить жодного дискомфорту навіть у спеку🥰. Спеціально додала фото при наближенні, щоб ви могли побачити, як пристойно виглядає моя проблемна шкіра з такими засобами 🤗.