Anna_feerie

Мій перший корейський тінт для губ

Мій перший корейський тінт для губ
Мій перший корейський тінт для губ

Після того, як я спробувала відтворити корейський мейк https://club.makeup.com.ua/post/28058/ , бажання придбати автентичний тінт мене не полишало, тож в решті решт я здалася і пішла обирати!)

Мені хотілось саме глянцевий, тому вибір був не дуже великий (купувала оффлайн). Зупинилась на Etude House Glow Fixing Tint 04 Chilling red.

Мій перший корейський тінт для губ
Мій перший корейський тінт для губ

Це мій перший тінт і величезне здивування, адже такої текстури в продуктах для губ я ще не зустрічала! Він рідкий, дає напівпрозоре покриття, завдяки чому навіть найбільш яскраві відтінки можуть виглядати цілком прийнятно для повсякдення. При цьому нашаровувати можна до безкінечності, завдяки чому можна отримувати зоразу різний результат). Фініш сяючий, при цьому засіб не липкий і майже не відчутний на губах. Трішки має віддушку, схоже на рідку лакову помаду від Лореаль).

Тепер давайте покажу, як все це виглядає при різних способах нанесення: перший варіант - наношу одним шаром на всі губи. Отримую ніжно-рожевий відтінок, напівпрозорий і дуже красивий, як на мене.

Другий спосіб: додаю трохи тінту на внутрішню частину вуст, щоб додати корейського вайбу))

Якщо ж нашарувати по всій площині губ, то виглядає, як щільний блиск або лакова помада, колір стає максимально яскравим та насиченим.

Мені особисто подобаються всі варіанти, адже навіть в один шар дуже класний ефект, такий освіжаючий та омолоджуючий, я б сказала)). Щодо стійкості - якщо не їсти, то тримається весь день, після повнцінного обіду в мене зникає з внутрішньої частини губ і треба поновлювати.

Після демакіяжу (міцелярка добре з цим справляється) може трохи відчуватись сухість, але звичаний бальзам для губ швидко виправляє ситуацію, тож не можу сказати, що це недолік.

На сайті зараз все оффсток, але про всяк випадок додам кілька варіантів корейських тінтів, бо вони точно варті вашої уваги🤗.