Karolina

Мої порожні баночки за 2 місяці

Мої порожні баночки за 2 місяці

Засоби по догляду за тілом :

Гель для душу від Mayur Coconut - безмежно сподобався запах, але не сам гель для душу.

А саме консистенція - вона приємне , желеподібна , але в той же час це створює шалений розхід. Більше точно не куплю.

Скраб Bubble Gum від Mermade - тут все зрозуміло , класний скраб, після використання якого шкіра виглядає максмально круто та відчувається дуже ніжною.

Про нього до речі писала в цьому огляді :

https://club.makeup.com.ua/post/19419/

Крем для рук від Lapush - тут знову все дуже зрозуміло ) крутий крем, який дійсно дбає про шкіру ручок.

Про нього також писала в пості :

https://club.makeup.com.ua/post/27782/

Крем для рук від Bioaqua - звичайнісінький крем, який особливо нічого і не робить. Більше точно не куплю.

Мило для рук від Unice - запах мила пушка - кориця , щось таке новорічне і казкове. Наскільки я розумію це був лімітований випуск, бо я ніде не можу його знайти.

Мої порожні баночки за 2 місяці

Гідрофільна олія для сухої та нормальної шкіри від Mariefresh - чудова олійка для зняття макіяжу, яка в процесі перетворюється в молочку.

Засіб мені сподобався настільки, що я вже придбала точно такий же.

Пробник тонеру для відновлення мікробіоми шкіри від Hollyskin - цей пробничок отримала в подарунок від Makeup лише нещодавно, але вже встигла його протестувати.

Загалом пробника вистачило на 6 використань, і дія його мені дуже сподобалась. Але оскільки я маю ще баночку такого тонеру в 50 мл то буду тестувати його і надалі))

Крем з центелою та скваланом від Biono - крем, який був довго в моєму користуванні, багато його було в рубриці порожні баночки. Він нереально дієвий , і якщо чесно я й досі не знайшла йому достойну заміну.

Сироватка для шкіри під очима від 1STLY - моя вже енна баночка цього засобу, особливо активної дії я не бачу , мабуть тут точно зможу сказати косметолог під час дослідження цієї зони під очима.

Тональний засіб Selfie Time від Eveline - засіб, який точно не куплю більше бо не дуже його зрозуміла. Він дуже по-різному себе поводить день від дня.

Бальзам для губ Вишня та шоколад від Lapush - бальзам мені сподобався, класно зволожує та виглядає на губах.

До речі, прочитати про мої останні результати мого project pan можна почитати тут :

https://club.makeup.com.ua/post/32604/

Кондиціонер проти випадіння волосся від Hillary - використовувала цей кондиціонер в комплексі з сироваткою для росту волосся , і як на мене цей засіб працював. Але зарах це щось жахливе ((

Пробничок парфумів #21 від Amazing aroma - звісно це аромат Lost Cherry, стійкий , але я поки в пошуках іншого аромату. Але загалом раджу .