falafelka01

Аромати для дому

Аромати для дому

Аромадифузор The Ritual Of Sakura - цієї весни погода була дуже примхливою з дощами і частими похмурими днями. Хотілось підняти настрій квітковим ароматом в оселі. Виглядає дифузор красиво, єдине що золота плашка погано приклеєна і ковзає по пляшечці. Але мені дуже подобається що в флакона є пробка, якою можна скористатись якщо хочеться відпочити від аромату. Щодо аромату, при виборі я прочитала назву, побачила там слово сакура і далі мене вже мало що цікавило, проте крім запаху квітів відчувалось щось солодке молочне, перед написанням допису зазирнула в опис продукту і там дійсно є нота рисового молока) Аромат не гучний, підійде для невеликих приміщень.

Аромати для дому

Використовую його в ванній кімнаті, подобається розкриття цього аромату за присутності пари і тепла, в житловій кімнаті чи на кухні такий аромат для мене недоречний. Східний, мускусний, можливо трохи порошковий. Уявляю що саме так пахне в хамамі. Вистачає надовго.

Нова свічка Woodwick придбана на заміну закінченій лавандовій (попередній огляд на неї та інші свічки тут https://club.makeup.com.ua/post/25346/). Ароматична композиція: свіжий, морський, прохолодний унісекс. Подобається, відчутно пахне, по потужності з Spiced Blackberry не зрівняється звичайно, то є монстр серед вудвік.