Oleksandra_S

Тестую разом з Makeup Club: Lancome Renergie H.C.F. Triple Serum

Тестую разом з Makeup Club: Lancome Renergie H.C.F. Triple Serum
Тестую разом з Makeup Club: Lancome Renergie H.C.F. Triple Serum

Вперше використовую такий формат сироватки, адже вона складається з трьох частин, які потрібно змішувати безпосередньо перед використанням. В одній частині пробника міститься гіалуронова кислота (необхідна нам для зволоження), в другій – вітамін С та ніацинамід (для сяяння шкіри та боротьби з пігментацією), а в третій – ферулова кислота (про кислоти, думаю, розповідати зайве).

Тож, переходимо до тестування: спочатку треба натиснути на мішечки 1 та 3, щоб вони змішалися з мішечком 2, а потім все вичавити на руку й змішати. Сироватки виявилося дуже багато для одного застосування, то я намазала на своє обличчя, а ще на чоловіка, бо не пропадати ж такій коштовності!)

Засіб дуже приємно пахне трояндами, після нанесення шкіра набуває якогось навіть сяйва. Мені здається, що для жирної шкіри може бути не дуже комфортним, адже трохи липне, не захотілося навіть закривати кремом. Чоловіку спочатку трохи пекло обличчя, потім це відчуття пройшло, почервоніння не було (в нього напрочуд чутлива шкіра).

Я б рекомендувала цю сироватку для сухої-нормальної шкіри, яка потребує заряду бадьорості та дійсно якісних активів.