Iryna Koval

Najel Aleppo Soap Shampoo

Najel Aleppo Soap Shampoo
Najel Aleppo Soap Shampoo

Шампунь відомого французького бренду Najel перевершив усі мої очікування. Його збалансований склад і активні компоненти роблять чудеса з моїм волоссям.

Засіб представлений в бурштиновій темній пляшці зі зручним дозатором-помпою. Пляшка на 100% виготовлена із переробленого пластику і придатна для вторинного перероблення.

Najel Aleppo Soap Shampoo

Текстура шампуню доволі густа та тягуча, жовтуватого кольору. Аромат приємний, відчуваються легкі травʼяні ноти. Засіб має гарне піноутворення, тому і мінімальний розхід. На мою довжину волосся вистачає приблизно 2 натиска на дозатор. Я промиваю своє волосся два рази. Перший - це просто змивання бруду та очищення голови. Другий - насичення волосся поживними речовинами.

Виробник зазначає, що шампунь 2-в-1, у складі присутній органічний кондиціонер, схвалений компанією Eccocert, який дозволяє без особливих зусиль вкладати волосся, надаючи йому шовковистість та блиск.

Шампунь ретельно очищає від забруднень і залишків продуктів для укладання, при цьому дбаючи про збереження вологи та гідробалансу шкіри голови. Його формула з класичним алеппським милом і гідролатом ромашки заспокоює шкіру, нормалізує гідробаланс і попереджує втрату вологи. Ще один плюс - відсутність сульфатів у складі, що робить його особливо м'яким і дбайливим до волосся.

Шампунь справді делікатно та дбайливо очищає волосся. Після використання волосся та шкіра голови чисті до скрипу, відчуття свіжості залишається довше, тому з ним я мию голову рідше.

Хоча функція шампуню – перш за все, очистити шкіру голови від забруднень, шкірного жиру. Цей шампунь робить не тільки це, він живить і зволожує волосся, робить його неймовірно м'яким. Користувалася шампунем без кондиціонера - волосся м'яке, приємне, блищить! Тобто, як самостійний продукт його теж можна використовувати. Najel Aleppo Soap Shampoo - це безсумнівно мій новий улюблений засіб для догляду за волоссям.