На що можна розраховувати при використанні даної маски?
Глиняна маска Anti Acne для жирного та проблемного типу шкіри 🧏🏻♀️ від Jole.
Раніше я розповідала вам про засоби нашого українського бренду Jole
https://club.makeup.com.ua/post/29805/
https://club.makeup.com.ua/post/30460/
Засоби, які створені косметологом бренду і містять в собі дійсно активні компоненти.
До того набору я обрала ще й глиняну маску "Anti Acne", так як маю проблемну шкіру. Тестувала маску у різних цілях і тим самим спостерігала за її дією.
Тепер я готова поділитися детальним відгуком ⬇️
Оформлення та пакування:
Напочатку баночка була запакована в захисну вакуумну плівку (як власне і всі засоби бренду).
Сама баночка виконана з якісного скла, а кришечка з пластику.
На баночці є наліпка з інформацією про засіб, а саме: основі компоненти засобу, склад, призначення, рекомендації від косметолога бренду, стосовно застосування та застереження і інша інформація про виробника. Про все це ми поговоримо трохи пізніше 🙌🏻
Склад:
Бентоніт - біла колоїдна глина; забезпечує швидке видалення надлишку шкірного сала та надає відбілюючий ефект.
Каолін (біла глина) - абсорбент; очищує та освітлює шкіру.
Цетеариловий спирт - емолент, пом'якшувач.
Цетилпальмітат - пом'якшує, знімає запалення, загоює та надає охолоджуючий ефект.
Гліцерин - зволожує та утримує вологу у шкірі.
Гліцерил глюкозид - захищає, омолоджує, уповільнює зменшення еластичності дерми, підвищує антиоксидантні властивості клітин. Підходить для вікової шкіри і у якості добавки к сонцезахисним засобам.
Октилдодеканол - емолент.
Саліцилова кислота - руйнує білки мікробів на шкірі, тим самим надаючи антисептичний ефект. Розчиняє жири в сальних пробках, знищує бактерії і очищаючи шкіру. Ефективна при акне.
Оливкова олія - антиоксидант, емолент; містить в собі багато жирних кислот; зволоження та живить.
Конопляна олія - емолент, містить в собі багато жирних кислот; пом'якшує, регенерує, зволожує, підвищує пружність та еластичність шкіри, захищає від шкідливого впливу ультрафіолетових променів, регулює функції сальних залоз.
Екстракт зеленого чаю - антиоксидант, має заспокійливу та антибактеріальну дію, зміцнює стінки судин та капілярів, перешкоджає порушення їх проникності та ламкості; нормалізує тканинне дихання. Захищає шкіру УФ-променів, тонізує. Ідеальний компонент для чутливої шкіри та для жирної шкіри.
Цеоліт - абсорбент; має антиоксидантні властивості, очищує та матує.
Сіра - складається з сірки та гідрофільних рослинних олій. Регулює діяльність сальних залоз. Показаний при лікуванні запалень, акне та розацеа. Бореться з мікробами та бактеріями, зменшує кількість вугрів та прищів, покращує зовнішній вигляд шкіри, зменшує лущення та відновлює пружність.
Екстракт алое вера - зволожує, заспокоює, пом'якшує, тонізує, загоює, чинить протизапальну, антибактеріальну та бактерицидну дію.
Цинкова сіль - зменшує секрецію шкірного сала, допомагаючи шкірі зберігати вологість; зменшує запалення, надає антибактеріальну дію.
Оксид цинку - антисептик, відбілює, підсушує, абсорбує, зменшує запалення та подразнення, утворює захисний бар'єр та чинить антимікробну дію.
Пудра деревного вугілля - видаляє надлишок жиру, зменшує видимість чорних крапок і запобігає утворенню нових прищів. Глибоко очищує пори, діє як детокс, видаляє бруд і бактерії. Глибоко очищає і ніжно відлущує, видаляючи омертвілі клітини шкіри, надає антибактеріальну дію.
Бісаболол - має протизапальну, загоювальну, антибактеріальну та протигрибкову дію.
Олія шипшини - зволожує, живить та регенерує.
Каприлілгліколь - емолент з антимікробними властивостями.
Гліцерин Каприлат - на основі кокосової олії; пом'якшує, глибоко зволожує, живить, забезпечує надійний захист від несприятливого впливу навколишнього середовища.
Олія чайного дерева - заспокоює, пом'якшує, ефективно діє при акне, знімає запалення, надає бактерицидну, бореться з вугровою висипкою.
Складові засобу повністю відповідають його назві та опису, так як вони направлені на вирішення проблем (запалення, акне, виділення надлишкового себуму, чорних цяток і т.п.) проблемного типу шкірі.
Аромат, колір та текстура:
Аромат доволі специфічний, перші рази я прям ледь тримала її на обличчі. А зараз наче взагалі ось ця різька віддушка знизилася в рази і мені з нею комфортно ходити 15-20 хвилин. Отже запах тієї самої сірки (яка тут відчувається найбільше), білої глини та ноти зеленого чаю.
Колір сірий з вкрапленням чорних часточок активованого вугілля.
Текстура глиняна, щільна, кремова.
У використанні:
Почну з того, що виробник рекомендує використовувати її курсом (напочатку) щодня, впродовж 5-7 днів на все обличчя, товстим шаром на 10-15 хвилин.
Пізніше зменшити використання до 1-2 разів на тиждень, для підтримки ефекту.
Я пробувала і курсом 5 днів поспіль і 1-2 рази на тиждень. І хочу сказати, що треба дивитися по власним потребам шкіри і власним відчуттям. Частіше за все я використовувала її саме 1-2 рази на тиждень наносячи на все обличчя, або точково на запалення. Якщо на все обличчя то товстим, або середнім шаром, тримаючи 15-20 хвилин і змиваючи легким гелем для вмивання, так як мені особисто хотілося змити жирненьке відчуття після неї (бо у складі все є таки є 4 види олій).
Також помітила, що при змиванні відчуваються ексфолюючі часточки, які додатково очищують шкіру від відмерлих клітин, тим самим оновлюючи клітини шкіри.
Що обіцяє виробник та що помітила по ефекту я ⬇️
Виробник зазначає, що маска призначена для жирної та проблемної шкіри. Але від себе хочу зазначити, що маска підійде і нормальному і комбінованому типу шкіри, можливо навіть і сухому типу шкіри, так як взагалі не сушить її, а навпаки дарує їй зволоження та пом'якшення.
Щодо очищення пор, особисто мені її не вистачає в цьому плані. Але освітлення пор я помічаю після використання.
Зняття запалення?
Так, однозначно прекрасний ефект. За 15-20 хвилин, вона здатна почервоніння перетворити в прищ з білою головкою (тобто допомогти йому швидше дозріти). А якщо потримати (бажано періодично поновлювати її, аби не засихала і не поглиналася) її декілька годин, а то і впродовж дня, то запалення не тільки швидше дозріє (якщо йому це треба), але й ще в рази зменшиться.
Тобто, при запаленнях вона реально класно працює 👌🏻
Що по іншим ефектам і спостереженням?
🔹Маска під час використання дає охолоджуючий ефект, тим самим чудово знімає набряки, освіжає і добре тонізує шкіру
🔹Вирівнює тон, освітлює шкіру та покращує її загальний вигляд
🔹Зволожує, пом'якшує та живить. Незважаючи на різні протизапальні компоненти (глину, цинк, саліцилову кислоту і таке інше) у складі, маска взагалі не сушить та не стягує шкіру, бо складові дуже гарно поєднані між собою.
Підсумую ⬇️
Мені подобається, що вона м'яко діє, працюючи багатофункціональним образом. Якби вона ще й якісно очищувала пори, була б мені здається взагалі ідеальною.
Можу рекомендувати її у якості зменшення точкових запалень, для м'якої/делікатної ексфоліації, для освітлення шкіри, для більш рівного тону і зняття набряклості перед якоюсь подією (хоча рівний тон шкіри і відсутність набряклості зранку звичайно хочеться мати завжди).
Отже справді багатофункціональний засіб, який діє по накопичульваній👌🏻 Якось так.
Дякую всім за увагу 🤍
Ком ентарі (0)