Mila__Mi

На що можна розраховувати при використанні даної маски?

На що можна розраховувати при використанні даної маски?
На що можна розраховувати при використанні даної маски?

Раніше я розповідала вам про засоби нашого українського бренду Jole
https://club.makeup.com.ua/post/29805/
https://club.makeup.com.ua/post/30460/


Засоби, які створені косметологом бренду і містять в собі дійсно активні компоненти.

До того набору я обрала ще й глиняну маску "Anti Acne", так як маю проблемну шкіру. Тестувала маску у різних цілях і тим самим спостерігала за її дією.

Тепер я готова поділитися детальним відгуком ⬇️

Напочатку баночка була запакована в захисну вакуумну плівку (як власне і всі засоби бренду).

Сама баночка виконана з якісного скла, а кришечка з пластику.

На баночці є наліпка з інформацією про засіб, а саме: основі компоненти засобу, склад, призначення, рекомендації від косметолога бренду, стосовно застосування та застереження і інша інформація про виробника. Про все це ми поговоримо трохи пізніше 🙌🏻

Бентоніт - біла колоїдна глина; забезпечує швидке видалення надлишку шкірного сала та надає відбілюючий ефект.
Каолін (біла глина) - абсорбент; очищує та освітлює шкіру.
Цетеариловий спирт - емолент, пом'якшувач.
Цетилпальмітат - пом'якшує, знімає запалення, загоює та надає охолоджуючий ефект.
Гліцерин - зволожує та утримує вологу у шкірі.
Гліцерил глюкозид - захищає, омолоджує, уповільнює зменшення еластичності дерми, підвищує антиоксидантні властивості клітин. Підходить для вікової шкіри і у якості добавки к сонцезахисним засобам.
Октилдодеканол - емолент.
Саліцилова кислота - руйнує білки мікробів на шкірі, тим самим надаючи антисептичний ефект. Розчиняє жири в сальних пробках, знищує бактерії і очищаючи шкіру. Ефективна при акне.
Оливкова олія - антиоксидант, емолент; містить в собі багато жирних кислот; зволоження та живить.
Конопляна олія - емолент, містить в собі багато жирних кислот; пом'якшує, регенерує, зволожує, підвищує пружність та еластичність шкіри, захищає від шкідливого впливу ультрафіолетових променів, регулює функції сальних залоз.
Екстракт зеленого чаю - антиоксидант, має заспокійливу та антибактеріальну дію, зміцнює стінки судин та капілярів, перешкоджає порушення їх проникності та ламкості; нормалізує тканинне дихання. Захищає шкіру УФ-променів, тонізує. Ідеальний компонент для чутливої шкіри та для жирної шкіри.
Цеоліт - абсорбент; має антиоксидантні властивості, очищує та матує.
Сіра - складається з сірки та гідрофільних рослинних олій. Регулює діяльність сальних залоз. Показаний при лікуванні запалень, акне та розацеа. Бореться з мікробами та бактеріями, зменшує кількість вугрів та прищів, покращує зовнішній вигляд шкіри, зменшує лущення та відновлює пружність.
Екстракт алое вера - зволожує, заспокоює, пом'якшує, тонізує, загоює, чинить протизапальну, антибактеріальну та бактерицидну дію.
Цинкова сіль - зменшує секрецію шкірного сала, допомагаючи шкірі зберігати вологість; зменшує запалення, надає антибактеріальну дію.
Оксид цинку - антисептик, відбілює, підсушує, абсорбує, зменшує запалення та подразнення, утворює захисний бар'єр та чинить антимікробну дію.
Пудра деревного вугілля - видаляє надлишок жиру, зменшує видимість чорних крапок і запобігає утворенню нових прищів. Глибоко очищує пори, діє як детокс, видаляє бруд і бактерії. Глибоко очищає і ніжно відлущує, видаляючи омертвілі клітини шкіри, надає антибактеріальну дію.
Бісаболол - має протизапальну, загоювальну, антибактеріальну та протигрибкову дію.
Олія шипшини - зволожує, живить та регенерує.
Каприлілгліколь - емолент з антимікробними властивостями.
Гліцерин Каприлат - на основі кокосової олії; пом'якшує, глибоко зволожує, живить, забезпечує надійний захист від несприятливого впливу навколишнього середовища.
Олія чайного дерева - заспокоює, пом'якшує, ефективно діє при акне, знімає запалення, надає бактерицидну, бореться з вугровою висипкою.

Складові засобу повністю відповідають його назві та опису, так як вони направлені на вирішення проблем (запалення, акне, виділення надлишкового себуму, чорних цяток і т.п.) проблемного типу шкірі.

Аромат доволі специфічний, перші рази я прям ледь тримала її на обличчі. А зараз наче взагалі ось ця різька віддушка знизилася в рази і мені з нею комфортно ходити 15-20 хвилин. Отже запах тієї самої сірки (яка тут відчувається найбільше), білої глини та ноти зеленого чаю.

Колір сірий з вкрапленням чорних часточок активованого вугілля.

Текстура глиняна, щільна, кремова.

Почну з того, що виробник рекомендує використовувати її курсом (напочатку) щодня, впродовж 5-7 днів на все обличчя, товстим шаром на 10-15 хвилин.

Пізніше зменшити використання до 1-2 разів на тиждень, для підтримки ефекту.

Я пробувала і курсом 5 днів поспіль і 1-2 рази на тиждень. І хочу сказати, що треба дивитися по власним потребам шкіри і власним відчуттям. Частіше за все я використовувала її саме 1-2 рази на тиждень наносячи на все обличчя, або точково на запалення. Якщо на все обличчя то товстим, або середнім шаром, тримаючи 15-20 хвилин і змиваючи легким гелем для вмивання, так як мені особисто хотілося змити жирненьке відчуття після неї (бо у складі все є таки є 4 види олій).

Також помітила, що при змиванні відчуваються ексфолюючі часточки, які додатково очищують шкіру від відмерлих клітин, тим самим оновлюючи клітини шкіри.

Виробник зазначає, що маска призначена для жирної та проблемної шкіри. Але від себе хочу зазначити, що маска підійде і нормальному і комбінованому типу шкіри, можливо навіть і сухому типу шкіри, так як взагалі не сушить її, а навпаки дарує їй зволоження та пом'якшення.

Щодо очищення пор, особисто мені її не вистачає в цьому плані. Але освітлення пор я помічаю після використання.

Зняття запалення?
Так, однозначно прекрасний ефект. За 15-20 хвилин, вона здатна почервоніння перетворити в прищ з білою головкою (тобто допомогти йому швидше дозріти). А якщо потримати (бажано періодично поновлювати її, аби не засихала і не поглиналася) її декілька годин, а то і впродовж дня, то запалення не тільки швидше дозріє (якщо йому це треба), але й ще в рази зменшиться.

Тобто, при запаленнях вона реально класно працює 👌🏻

Що по іншим ефектам і спостереженням?
🔹Маска під час використання дає охолоджуючий ефект, тим самим чудово знімає набряки, освіжає і добре тонізує шкіру
🔹Вирівнює тон, освітлює шкіру та покращує її загальний вигляд
🔹Зволожує, пом'якшує та живить. Незважаючи на різні протизапальні компоненти (глину, цинк, саліцилову кислоту і таке інше) у складі, маска взагалі не сушить та не стягує шкіру, бо складові дуже гарно поєднані між собою.

Мені подобається, що вона м'яко діє, працюючи багатофункціональним образом. Якби вона ще й якісно очищувала пори, була б мені здається взагалі ідеальною.

Можу рекомендувати її у якості зменшення точкових запалень, для м'якої/делікатної ексфоліації, для освітлення шкіри, для більш рівного тону і зняття набряклості перед якоюсь подією (хоча рівний тон шкіри і відсутність набряклості зранку звичайно хочеться мати завжди).

Отже справді багатофункціональний засіб, який діє по накопичульваній👌🏻 Якось так.

Дякую всім за увагу 🤍