Попова Наталія

Як затримати молодість шкіри ?

Як затримати молодість шкіри ?

Колаген - структурний білок людської шкіри, що виконує функцію зволоження, захисту від негативного впливу зовнішніх факторів та вільних радикалів.

За формування колагенових волокон відповідають клітини дерми – фібробласти, але з віковом активність цих клітин скорочується, внаслідок чого спостерігається поява зморшок, зміна овалу обличчя.

Регулярне використання косметичних засобів з колагеном допоможе уповільнити процеси старіння, зволожити шкіру, вирівняти тон і підтримати її пружність та еластичніть.

Зазвичай колаген добувають зі сполучної тканини тварин або риб. Рослинний колаген - міститься в складі водоростей або пшениці. Він вважається більш гіпоалергенним і легко засвоюється, тому рекомендую віддавати перевагу саме косметиці, яка містить такий колаген, якщо ви власник чутливої, схильної до алергії шкіри.

📍Як колаген позначається в складі косметики?

▪️ soluble collagen (отриманий з сполучної тканини тварин);

▪️ hydrolized collagen;

▪️marine collagen (його отримують з риб).

Зазвичай в засобах його міститься від 0,5 до 5%.

Такі засоби ви можете регулярно використовувати в своїй щоденній рутині, якщо вам за 30, адже саме в період з 30 до 50 років наша шкіра з віком стає сухішою із-за втрати власного колагену.

📍Засоби, які в своєму складі містять колаген:

А ви використовуєте косметику яка в своєму складі містить колаген? Діліться своїми улюбленими засобами

Попова Наталія
76
Підписники
0