Оліч

Byredo Black Saffron

Byredo Black Saffron

До цього аромату я кілька разів підходила в магазині, наносила його, слухала і у мене постійно були дуже різні враження від "вау" до "мда".

Я взяла собі відливант 5 мл, використала його досить швидко, але навіть зараз я так і не впевнена на 100% чи хочу я цілий флакон, хоча скажу чесно - рука до нього постійно тягнеться.

Для мене цей аромат в першу чергу про досить делікатну шкіру, ветивер, він злегка пряний, а в базі лишається дуже ніжний та приємний аромат фіалки. У відгуках багато людей пишуть що добре чують малину, у мене вона не показується. Парфум дуже прохолодний, спокійний, наче трошки похмурий, але приємний та теплий день. Не дивлячись на те, що тут солює шкіра, дерево та прянощі - аромат для мене літній, його хочеться носити в теплі (але мабуть не в найспекотніші) дні, разом з картатою сорочкою та кросівками, хоча він цілком буде доречним і до будь якого іншого одягу. Бачу його і на жінках і на чоловіках. У відгуках ще читала, що комусь він солодкий, я ніякої солодкості не чую в ньому.

Шлейфу тут немає, як на мене аромат тихий, більш інтимний. Стійкість непогана, речі ним пахнуть довго, а на наступний день лишається та сама солоденька фіалка, дуже приємна та ніжна. Думаю, що як би він був хоч трошки гучнішим, то я б вже точно обдумувала покупку) Та у мене так майже зі всіма ароматами Byredo, я реально іх перестаю чути за пару хвилин.

В цілому аромат мені дуже подобається, він стриманий, доволі повсякденний, але при цьому цікавіий та незвичайний. З задоволенням носила б його дуже часто.

Byredo Black Saffron
Byredo Black Saffron