Дарина🦉

Крем-гель для зони навколо очей

Крем-гель для зони навколо очей
Крем-гель для зони навколо очей

Привіт! Сьогодні хочу розказати тобі, за дуже круту знахідку, а саме про 🍃Крем-гель для зони навколо очей від бренду Verde. Який викликав в мене цікаві відчуття при використанні!

🍃Обрала я його рандомно, шукаючи легку гелеву текстуру. Почитавши відгуки, вибір був зроблен!

Тож поїхали!

🍃Що обіцяє виробник?!

Крем гель для зони очей The Eyes від Verde - надефективна зволожуюча дія гіалуронової кислоти повертає наповненість шкіри.

Гіалуронова кислота має підтягуючу дію, розгладжуючи дрібні зморшки та зменшуючи набряклість.

Гіалуронова кислота глибоко проникає в шкіру, надаючи потужний ефект, що омолоджує.

Екстракт зеленого чаю має високі антиоксидантні та зволожуючі властивості, прибирає набряклість, вирівнює рельєф ніжної шкіри під очима.

Гель алое Віра стимулює капілярний кровообіг, що позитивно позначається на виробленні шкірними тканинами розчинного колагену.

Результат - ефективна профілактика старіння, ефект сяйва та свіжості. Пептид Mattixyl 3000 – блокує надлишок міміки на обличчі, сприяє розгладжуванню зморшок, регенерує шкіру.

🍃 Склад:

Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glycerin, Hamamelis Virginiana Water, Phenoxyethanol, Carbomer, Caprylyl Glycol, Sodium Hydroxide, Polysorbate 80, Camellia Sinensis Leaf Extract, Citric Acid, Ci 19140, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenylpropanol, Thymus Serpillum Extract, Laminaria Digitata Extract, Limonium Vulgare Stem Extract, Fucus Vesiculosus Extract, Chondrus Crispus Extract.

🍃Пакування:

Це перше, за що хочеться подякувати бренду. Крем-гель був упакован в щільний пакет, "який" запаян стрічкою. В середені, я побачила дуже теплу та гарну листівку. І головне для мене штапель для нанесення засобу. Дуже гарне та приємне пакування, можно подивитись тут https://club.makeup.com.ua/post/37313/

Сам гель представлен в прозоро-зеленой баночці з товстого, міцного скла (міцність перевірена вже!). Кришечка міцно закручивається (гвинт). В серені є зручна захісна мембрана з "хвостиком". Об'єм 30 мл , що теж порадовало.

Крем-гель для зони навколо очей
Крем-гель для зони навколо очей

🍃Текстура та аромат:

Текстура - гель, не дуже густий, прозоро- трав'яного кольору. Нагадує гель алоє. Приємна до шкіри, з легкістю розподіляється. Дуже економічний, впевнена, що його вистачить на місяці 4 точно.

Аромат - ледве-ледве відчутний свіжий трав'яний аромат, на шкірі зовсім не відчувається.

🍃Тепер до цікавого, до відчуттів після нанесення:

Коли обирала крем-гель, бренд мені написав, рекомендації по застосуванню, та вказав, що після нанесення крем-гелю, виникає легке поколювання - через активні інгредієнти, які швидко приникають в шкіру за рахунок його текстури.

Після 3-4 хвилин після нанесення, виникає те саме "поколювання" і воно "тепле", приємне відчуття, таке враження, що вдягла на шкіру теплий светрик! Це відчуття триває хвилин 10. І тут було для мене дуже цікаво, що після цього, я відчула "холодок" та свіжість. Відчуття - як нанести на розігріту шкіру, холодний гель алоє.

Дуже приємне. Перші 10 хвилин тебе розслабляють, а потім навпаки хвилин 20 тебе бадьорить. Це перший в мене такий крем для шкіри навколо очей з такими "ефектами".

🍃Користуюсь двічі на день (два тижні). На фото можно побачити результат:

1 фото - це "до", темних кіл в мене не має, але фіолетово-сині синці в куті ока, зневоднена та тонка шкіра.

2 фото результат "після":

  • шкіра значно свіжіша
  • гарно освітлена
  • добре зволожена
  • вирівнювався рельеф шкіри
  • синці не так виражені, їх майже немає

🍃Мене дуже сподобався цей гель, дуже гарні враження від спілкування з брендом і до результатів, які я отримала!

Буду надалі продовжувати знайомство з Verde.🦉