Lancome, IsNtree, It's Skin, Jigott, Farmstay, Purederm, Round Lab, Ekel
Що тестувала минулого місяця
Jigott Aloe Real Ampoule Mask - масочка з екстрактом алоє. Взагалі обожнюю масочки де є саме цей компонент, тому що коли висипання є, і їх багато, я зажди використовую саме такі масочки, аби зволожити, заспокоїти та загоїти. В цій, в складі, ще є екстакт зеленого чаю, камелії та лотос. Вона дуже добре просочена есенцією, гарно заоложила, залишає трохи липкості.
Farmstay Visible Difference Mask Sheet Pearl - масочка з екстрактом перлини, і не тільки, також з алантоїном, бетаргином, аргінином та гвалуроновою кислотою. Має дуже ніжну, молочко подібну консистенцію. Гарно зволожує.
Purederm Deep Purifying Black O2 Bubble Charcoal - глибоко відчищаюча маска з вуглем. Чорного кольору та піниться при нанесенні. Для мене викликала не дуже приємне відчуття, завжди хотілось почесати обличчя. Добре підстягує пори.
Ekel Ultra Hydrating Essence Rice Bran - маска з екстрактом рисових отрубів. Гарно зволожує та надає пружності.
Lancome Advanced Genifique Youth Activating Concentrate - я декілька разів повторювала крем під очі з цієї лінійки, він мені дуже подобався, тож коли попався пробничок сироватки для обличчя, дуже цікаво було затестити. Сироватка гелева, відчувається спирт у складі, навіть по запаху. Вона дуже швидко поглинається шкірою, не залишаючи плівки. Робить ліфтинг ефект.
Round Lab 1025 Dokdo Cleanser - гарний, корейський засіб для вмивання, не пересушкє, добре відчищає.
It's Skin Power 10 Formula LI Effector Firefighter - протизапальна сироватка. На своїй шкірі помітила як вона звузила пори. Саме протизапального ефекту не помітила, гадаю для цього пробника замало.
IsNtree Ultra-Low Molecular Hyaluronic Acid Serum - зволожуюча сироватка. Легенька, швидко поглинається, зволожує та не залишає плівки. Базова, на кожеш день.
Коментарі (0)