Гала 💟 Ольга

Зволожувальний б'юті-міст для тіла MyIDi

Зволожувальний б'юті-міст для тіла MyIDi

Нещодавнє замовлення з Мейкапу, люблю коли у фірми є пробники і вона турбується про свого покупця, щоб він обрав саме ті засоби які йому підходять. 👍MyIDi (Майді) – це український бренд космецевтики (Київ). Мені подобаються їх креми для обличчя. З вибором крему для тіла проблеми бо маю дуже сушу шкіру.

Пробник місту повністю зайняв баночку і його вистачило на тиждень користування.

Мав приємний аромат (парфумований), приємну текстуру, легко розподілявся по шкірі і швидко поглинався. Не робив відчуття плівки на шкіри, лише комфортні відчуття.

Але через години три, якщо змиваєте щось зі шкіри то і міст теж змивається. 🙄Я не дуже люблю такі засоби, які лягають плівкою/навіть невідчутною і потім змиваються. Якщо нанести на руки, то це чітко засіб до наступного миття рук.

Для себе помітила, що склад з гліцерином не подобається, особливо тонік цієї фірми не зайшов, гліцерін був на третьому місці.

Склад місту: Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Octyldodecanol, Propylheptyl Caprylate, Glycerin, Cetearyl Glucoside, Cetearyl Alcohol, Mando Butter, Vitis Vinifera Seed Oil, Apricot Kernel Oil, Sodium Ascorbyl Phosphate, Panthenol, DL Plantonactone, Vigna Aconitifolia Seed Extract, Hydrolized Collagen, Spirulina Maxima Extract, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Hederae Helicis Foliorum Extract, Butylene Glycol, Pentylene glycol, Alcohol, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Salvia Hispanica (Chia) Seed Oil, Amaranthus spinosus Seed Oil, Borage Seed Oil, Glycine Soja (Soybean) Oil, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract, Beta-Carotene, Tocopherol, Acetyl Hexapeptide-39, Honey, Maltodextrin, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Lauryl Glucoside, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Sodium Polyacrylate, Caffeine, Sodium Hyaluronate, Hippophae Rhamnoides Oil, Retinol, Allantoin, Sodium Citrate, Parfum.

У використанні приємний, але для сухої шкіри ніг не допоміг. Звичайно вирішення проблеми сухості шкіри це компексний підхід, крем як один з інструментів у вирішення проблеми. Добре, що є пробник і можна ознайомитись з засобом до покупки.