krutoguuz

ПУСТІ БАНОЧКИ - КВІТНЯ

ПУСТІ БАНОЧКИ - КВІТНЯ

В квітні вже був 1 допис про викидушки https://club.makeup.com.ua/looks/35712/ , але я вирішила спробувати позбирати довше та написати відразу про більше засобів і ось що з цього вийшло.

  • Безсульфатний шампунь для нормального волосся від Joko Blend

Моєму волоссю він нажаль не підійшов, тому добре, що це був пробник. Пінився він чудово, як для безульфатного засобу, але дуже сплутав та пересушив волосся(

Тільки маска після хоча б трішки спасла ситуація.

  • Шампунь для сухих та пошкодженого волосся Estima Deep Instant Repair Shampoo

Шампунь мені не сподобався чи не підйшов, погано вимивав шкіру голови. Вона вже через пів дня була брудна, хоча я мию голову зазвичай кожні 2 дні. Як мило для рук він був супер 😂

  • Крем для душу "Апельсин" від Byphasse

При покупці я повелася на його великий об'єм, але так і не зрозуміла скільки там мілілітрів, бо на сайті пише 600, а на упакуванні 500 мл. Обирала кремову текстуру, щоб була ніжніша до шкіри. Аромат брала цитрусовий, бо думала він не набридне, але я його не змогла використати для тіла до кінця, тому перелила як мило для рук. Бо мені перестав подобатися його аромат, який залишається на тілі. Він мені був занадто інтенсивний та приторно-солодкий, а не цитрусовий. Тому повторювати не буду.

  • Smart4Derma Keratoline gel AHA-BHA-PHA++

Вже писала про нього тут https://club.makeup.com.ua/post/30247/ купа кислот, крута шутка, ще й від українського виробника. Запах не дуже, але це кислоти тут це можна пережити, бо на тілі він не залишається.

  • Needly Mild Cleansing Balm

Мінатюрку беру вже не вперше, дуже він мені подобається. Все чудово очищає, добре розчиняє макіяж та має мій улюблений трав'яний аромат.

  • Joko Blend Beta-Carotene Calendula Hydrojelly Mask

Це моя перша гідрогелева маска від бренду і вона мені сподобалася. Багато розповідати про неї не буду, бо планую написати допис про всі їхні гідрогелеві маски.

  • Тканинна маска з екстрактом соєвих бобів та пантенолом ROUND LAB Soybean Panthenol Mask Sheet

Детальніше писала та показувала її тут https://club.makeup.com.ua/post/36605/ . Люблю маски від цього бренду, а ця новинка їхня просто скарб! Маска реаніматор шкіри, я б її назвала так)

  • Мініатюра СС-крему з вітаміном U CUskin Vitamin U CC Cream SPF 38 РА+++

Дісталася мені від Швець Карина🤍 на День Народження і вона мені дуже сподобалася. Тут можна побачити його перекриття https://club.makeup.com.ua/post/34095/ та детальніше почитати враження. А я ще раз дякую, Карінкі, за можливість його спробувати 🤗

  • Інтенсивно відновлювальний бар'єрний крем від Skin&Lab

Люблю його після топічного препарату, шкіра каже, дякую. Досить легкий, але одночасно поживний.

  • Thank You Farmer Rice Pure Essential Toner

По тектсурі він мені був дуже схожий на Tony Moly Wonder Ceramide Mocchi Toner, але він в 2 рази дорожче, але він мені дуже сподобався. Легка, але живильна тестура.

  • Гель для обличчя холодного гідрування та Кріо-маска після чистки від NanoCode

Беру їх вже не вперше, але рінше був більший об'єм. За свою ціну чудові засіби, гель чудово відкриває пори та пом'якшує себум, а маска добре звужує пори після та заспокоює шкіру. Але хочу, ще написати допис з фото до та після процедури.

  • Парфумований лосьйон для тіла з емолентами та олією жожоба від Dott

Брала собі 3 пробника, щоб обрати свій улюблений аромат. Зволожує гарно, але враження про аромат неоднозначні. Тому чекайте поки закінчу інші та оберу фаворита.

  • БАЛАНСУЮЧИЙ КРЕМ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ "DAILY BALANCING" від ROSABELLA

Тут запитань більше ніж відповідей. Цей крем мені не дуже сподобався, він мав приємну та легку текстуру, але якщо його нанести меніше ніж треба стягував шкіру. І взагалі мені зволоження від нього було замало. Інший крем від цього бренду ІНТЕНСИВНО ЗВОЛОЖУВАЛЬНИЙ КРЕМ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ "HYDRA THERAPY" мені сподобався набагато більше.

  • СИРОВАТКА-КОРЕКТОР ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ "EVENTONE BRIGHTENING" від ROSABELLA

Фух, нарешті вона закінчилася і я можу використовувати щось інше. Ну ніби що може бути не так? Легка текстура, стабільний вітамін С, але вот дії я від неї не побачила. Постакне не освітлювала, можливо тільки укріплювала судинки та мінімально додавала пружності, але на мою думку для цього є потіжніші засоби. Тому як на мене не варто на неї звертати уваги. Ще й дозатор з самого початку підтікав в лежачому положенні, тому нікуди не могла їїз собою брати(

Що хотіли б спробувати з моїх викидушок? Або що вже спробували?