AsyaFox

#Ihaveno

#Ihaveno

Всім привіт! Знаю що челенж вже старий, але для мене реально виклик подумати над тим, чого ніколи не було в моїй косметичці, адже я справжній любитель спробувати щось нове і не цураюся всіх новинок, навіть на перший погляд дивних. Тоож, мій список:

1. Косметика з муцином равлика. Косметика зі справжнім муцином равлика не може коштувати дешево, ( точно не 500 грн) а моя фінансова грамотність базується на тому, що за таку вартість я можу придбати продукти з компонентами які будуть мати більшу користь для моєї шкіри.

2. Скраби для обличчя. Дівчата з куперозом і розацеа мене зрозуміють...

3. Багато хто здивується але МОЧАЛКА. Для мене будь які мочалки це суцільний розплідник бактерій, вони викликають у мене огиду.

4. Мезороллер - популярний девайс якого я не маю. Навіть до маленьких голочок я відношуся з насторогою.

5. Твердий шампунь - все ніяк не доходять руки, але дуже хочу спробувати, порадьте класний)

6. Кислоти у догляді за шкірою. Знаю що багато хто їх використовує та любить, і теж хочу спробувати, але вважаю що до подібних питань потрібно підходити з розумом, тому спочатку хочу проконсультуватися з дерматологом.

7. Дуже яскраві тіні, туші - чесно, навіть не знаю куди і на який привід я можу їх використовувати, як на мене, такі продукти це відповідний стиль життя.

9. Шампуні глибокого очищення, пілінги для скальпу - так, це той момент, коли я сама можу кинути в себе камінь. Ці продукти дійсно значно покращують стан волосся, але я поки що їх не придбала.

10. Кольорові консилери для обличчя - взагалі не зрозуміло як їх використовувати, самій смішно з себе.

11. Рідкі бронзери, рум'яна - ні. Сухі консистенції моє все!

12. Мило для брів. Мій фаворит - бальзам, мило ламає мені брови.

13. Лаки та пінки для волосся - щоденне їх викорстання це швидкий спосіб руйнування шевелюри. Лише на свята і то, не на довго )).

Дякую за увагу ! Обійняла!