Оксана Князєва

Genabelle PDRN Vita Toning Ampoule

Genabelle PDRN Vita Toning Ampoule

Моя шкіра дуже любить засоби з вітаміном С,а в цій сироватці цілий коктель із вітамінів та корисних інгрідієтнів які потрібні шкірі ,тому я просто не змогла пройти мимо неї і вам дуже раджу придивитися до цього засобу.

Також,обираючи я не знайшла жодного негативного відгуку на цей продукт,але це і не дивно ,сироватка не має обмеження по віку та підходить для усіх типів шкіри і навіть дуже чутливої.

Особливістю засобу є те що у складі присутні 5000ppm PDRN (Polydeoxyribonucleotide/Полінуклеотиди )це потужний інгредієнт який отримують з ДНК лосося.

PDRN зарекомендував себе, як незмінний компонент для усунення ознак старіння ,здатний стимулювати регенерацію клітин,відновлювати шкіру .Він ефективно заспокоює та омолоджує шкіру, роблячи її більш здоровою ,значно підвищує еластичність, гладкість та яскравість шкіри.

Сироватка насичена вітамінними капсулами, багатими на вітаміни B, C і E, які оживлюють і освітлюють шкіру,вирівнють тьмяну та огрубілу шкіру.Ефективно борються з віковими ознаками ,зменшують пігментні плями та покращують тон шкіри.

Містить 3 типи гіалуронової кислоти з різною молекулярною масою яка заповнює та зберігає водний баланс. Робить шкіру більш еластичною та підтягнутою та надає антивіковий ефект.

Genabelle PDRN Vita Toning Ampoule
Genabelle PDRN Vita Toning Ampoule

Продається в картонній упаковці ,в середині скляний флакон об’ємом 30мл.

Засіб набирається піпеткою,яка добре утримує засіб в середині та контролює кількість не даючи засобу витікати без натиска.

Текстура сироватки рідка ,трохи в’язка,прозора.

Легко наноситься на шкіру і завдяки такій консистенції витрата сироватки мінімальна,мені вистачає половини піпетки щоб розприділити засіб по всьому обличчу.

Сироватка швидко вбирається і не залишає відчуття липкості.

В середини флакону містяться маленькі збагаченні вітамінами капсули.

При нанесенні на шкіру ,ці інкапсульовані вітаміни взагалі не відчуваються на дотик ,вони легко лопаються та змішуються з основними інгредієнтами. Завдяки методу інкапсуляції , вітамін С не так швидко окисляється і всі вітаміни залишаться нетронутими до моменту, поки вони не торкнуться вашої шкіри.

Аромат ледь помітний ,мені пахне як звичайна строватка з гіалуроновою кислотою.При нанесенні на шкіру обличчя аромат не відчувається.

Water, Butylene Glycol,Niacinamide, Polyglycerin-3,Methylpropanediol,1,2-Hexanediol, Glycereth-26, Glycerin,Mannitol,Sodium DNA,Polyglyceryl-10 Laurate,Microcrystalline Cellulose, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Polyacrylate Crosspolymer-6,Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Arginine,Zea Mays (Corn) Starch,Milt Extract, Ethylhexylglycerin,Mica, Allantoin,Caprylyl Glycol,Adenosine, Fragrance,Biosaccharide Gum-1,CI 77492,Sodium Hyaluronate, Tranexamic Acid,Calcium Pantothenate, Maltodextrin,Sodium Starch Octenylsuccinate, Sodium Ascorbyl Phosphate,Tocopheryl Acetate, Pyridoxine HCl,Hydrolyzed Hyaluronic acid,Hydrolyzed Sodium DNA,Hyaluronic Acid,Sodium Acetylated Hyaluronate, Tripeptide-1,Acetyl Hexapeptide-8

Склад ,на мою думку шикарний ,збагачений на корисні елементи та вітаміни ,які потребує наша шкіра і кожен компонент доповнює інший.

Наприклад, ніацинамід(вітамін B3) який стоїть одним із перших в складі.

Він найбільш відомий своєю здатністю зменшувати появу розширених пор та допомагає відновлювати поверхню шкіри, запобігаючи втраті вологи та зневоднення.

А ще ніацинамід має такую особливість як підвищувати зволожуючу здатність інших зволожуючих засобів, таких як гліцерин та гіалуронова кислота.

У складі міститься три типи гіалуронової кислоти для заповнення гідратації та зміцнення шкірного бар'єру,тож зволоження від цієї сироватки вам гарантоване👌🏻

Полінуклеотиди PDRN найкраще поєднуються з гіалуроновою кислотою- надає допомогу у підтримці водного балансу шкіри;

Амінокислотами (в цій сироватці Аргінін)– корисний для загоєння клітин та їхнього ефективного захисту.;

Вітаміном С-має антиоксидантну активність і бере участь у процесі синтезу колагену.

Транексамова кислота зменшує появу шрамів від висипу вугрів і як раз ,особливо добре працює разом з ніацинамідом як освітлюючий засіб та добре поєднуються з іншими інгредієнтами, які придназначені для усуванея пігментних плям ,такими як усі форми вітаміну С.

Алантонін та біосахаридна камедь-1 інгредієнти, які зволожують та захищають шкірний бар'єр, одночасно заспокоюючи шкіру від подразнення ,сприяють оновленню клітин епідермісу та прискорюють загоєння ран. Алантонін стимулює оновлення клітин, а також вироблення власного колагену. Це робить шкіру більш здоровою, пружною, еластичною та щільною.

Біосахаридна камедь-1 зменшує ризик виникнення алергічних реакцій на інші компоненти тому часто добавляється в креми та сироватки для чутливої шкіри.

Сироватка по складу дуже потужна але діє на шкірі не агресивно .В мене були сироватки які обіцяли ефект освітлення ,але найчастіше вони дуже сушили і травмували шкіру.

Тут історія зовсім інакша ,через велику кількість зволожуючий компонентів,освітлення шкіри проходить делікатно не викликаючи подразнень ,лущення та не пересушуючи шкіру.

Мені подобається використовувати цю сироватку зранку.

Вона дуже круто тонізує шкіру обличчя і швидко надає їй свіжий вигляд. На фото я без тонального засобу тільки нафарбовані брови і вії. Шкіра виглядає здоровою,доглянутою та дуже сяючою.

Мені подобається що ця сироватка закриває одразу декілька моїх потреб,я завжди купляла для зволоження окремо гіалуронову сироватку і окремо з вітаміном С ,а тут все в одному флаконі і це дуже зручно.

Ефект помітний вже на 4тий день користування ,моя шкіра стала більш зволоженою ,пружною та гладенькою, тон шкіри рівний.

Для освітлюючого ефекту потрібно трошки більше часу, згодом доповню відгук як він впорався з пігментними плямами після висипань, але зараз ефект мені дуууже подобається🔥

Я впевнено можу сказати ,що цей засіб коштує своїх грошей ,та щиро рекомендую вам його спробувати❤️