Гала 💟 Ольга

Chaban - Кондиціонер для інтенсивного відновлення та зволоження волосся

Chaban -  Кондиціонер для інтенсивного відновлення та зволоження волосся
Chaban -  Кондиціонер для інтенсивного відновлення та зволоження волосся
Chaban -  Кондиціонер для інтенсивного відновлення та зволоження волосся

Люблю українськи бренди, а особливо ті бренди які роблять пробники.

Другий рік як прозріла, що маю хвилясте волосся. Але я не знімала його іззаду перший рік, не звертала увагу на той пух, що є після миття. Потім я занурилась в світ догляду за волоссям і досі не можу збагнути - це норма чи не норма той пух при хвилястому волоссі?!

Переважна більшість популярних блогерок по догляду за волоссям мають кучері і знімають своє темне волосся на темному фоні, що не видно є пух чи ні, просто так знімають, що ти починаєш сумніватись в собі.

В мене немає дайсона, кажуть він прибирає пух і робить волосся гладким. Але наскільки я зрозумила - пряме волосся пряме, а кучеряве ні(це геніально🤣). Тобто логічно, що пух то є норма з таким типом волосся. На то і робляться засоби, щоб його якось прибрати і пригладити( наразі гарне зладеньке волосся, така мода).

Моє волосся після миття - воно кубло, проходить доба, волога повність покидає волосину - воно вгамовується до рівного. І тут в мене питання то дам, які пропонують робити рефреш кожен день. НАХІБА? Але то таке, риторичне питання.

Стосовно кондиціонеру. Я була закохана в кондиціонер Barwy Botaniki, але так і не написала про нього допис 😁. Обирала його за жирні спирти у складі та олію авокаво, з нею волосся більше в'ється. Мінусом була жирність, вся ванна і я, довго відмивались від кондиціонера. Хотіла спробувати щось інше і в пошуку мейкапа знайшла бренд Chaban Natural Cosmetics (Вінниця). На щастя він має пробники, то я навіть сильно не дивилась склад.

Aqua, Avocado oil, Behentrimonium Methosulfate, Cetearyl Alcohol,  Crambe Abyssinica Seed Oil, Phytosterols, Oleyl Alcohol,  Xylitylglucoside, anhydroxylitol, xylitol, lactic acid, Tocopheryl Acetate  (ВітамінЕ),  Phospholipids, Glycine Soja (Soybean) Oil, Glycolipids, Glycine Soja (Soybean) Sterols, Benzoic Acid, benzyl alcohol, sorbic acid, glycerine, Parfum.

Олії, жирний спирт, пять зволожувачів, мій не любимий гліцерін в кінці, а не на початку, замовляю✈

Пробника в 30 мл вистачило на 4 використання. Є наліпка з датою виробництва, пластикова пляшечка.

Аромат приємний, структура не дуже щільна, жирна, але не жирний жир. Добре розподіляється. Тримала на волоссі 5 хвилин по інструкції.

Волосся розсипчасте та як на мене в міру зволожене. Мене зацікавив цей кондиціонер, я планую взяти повну версію.