Julianna Vini

MERMADE

MERMADE

Моє знайомство з українським виробником Mermade почалося з набору для волосся. Я обрала набір комплексного догляду за волоссям.

До нього входить :

1) скраб для шкіри голови;

2) шампунь;

3) кондиціонер для волосся;

Мені одразу підняла настрій посилка така рожева і з підписами "В найкрутіше місто України, найкращій людині 😁". Коробочку вирішила поки що зберігти на пам'ять ).

Всередині було три флакони з дуже милим дизайном.

MERMADE

Перше, що я взяла спробувати це скраб для волосся.

Об'єм - 100 мл.
Скраб у форматі туби.
Зручна кришечка фліп-топ.
Консистенція: маленькі дрібні частинки.
Запах: нейтральний.


Особливості засобу:


- АНА-кислоти у складі відлущують ороговілі клітини і видаляють надмірний себум та забруднення;
- олія виноградних кісточок у складі запобігає пересушуванню шкіри;
- засіб живить шкірний покрив корисними речовинами;
- гідролізат протеїнів шовку робить волосся шовковистим і гладким на дотик;
- не містить агресивних ексфоліантів, мікропластику та силіконів.


Спосіб використання:
На вологу шкіру голови нанести скраб та кілька хвилин робити легкі масажні рухи, потім змити теплою водою.
Не знайшла на сайті рекомендації як часто треба користуватися скрабом-пілінгом. Я використовувала його раз на тиждень.

Мої враження від скрабу-пілінгу:


Мені хотілося написати відгук вже після того, як пройде якийсь час після користування засобами. Раніше у мене було так, що після миття голови на наступний день волосся вже виглядало не свіжим.
Що я помітила зараз після скрабу - волосся тримається чистим трохи довше. Одже засіб працює. Зараз я ходжу з чистим волоссям на один день більше. Один день звісно це не дуже багато, але все одно приємно і так набагаато зручніше!
Мені сподобалося те, що засіб підходить для всіх типів шкіри та те, що частинки скрабу не пошкоджують шкіру.
Також те, що така масажна процедура покращує мікроциркуляцію крові, та взагалі приємний процес масажу) Засіб освіжає та тонізує. Після нього є відчуття ніби до скрипу чистої шкіри.
Поки ще не дуже зрозуміла, як економічно користуватись скрабом. Тому не можу знати на скільки часу його вистачить)

Шампунь вже використовую другим етапом, одразу після того як змила скраб теплою водою. Тоді наношу на вологу шкіру голови і теж роблю легкі масажні рухи та змиваю теплою водою.

Зручна баночка та великий об'єм - 300 мл.

Аромат нейтральний, приємний.

Інгредієнти: арганова олія, кератин, сечовина, пантенол.

Без парабенів.

Делікатний склад:

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Coco-Glucoside, Argania Spinosa Kernel Oil, Cetrimonium Chloride, Polyquaternium-7, Hydrolyzed Keratin, Morus Bombycis Leaf Extract, Panthenol, Parfum, Polysorbate 80, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Glycerin, Propylene Glycol, Diazolidinyl Urea, Iodopropynyl Butylcarbamate, Sodium Benzoate, Hexyl cinnamal, Linalool, [+/- May contain: CI 16255, CI 42090].

Шампунь виконує свою головну функцію - ефективно видаляє забруднення та розгладжує волосся. Забезпечує протизапальну та заспокійливу дію. Провітамін В5 активно бореться з недосконалостями, зміцнює локони.

На мою думку витрачається економічно, добре піниться.

Після шампуню розподіляю кондиціонер по всій довжині волосся, не доходячи до коріння. Аромат кондиціонеру теж приємний і не різкий.

Рекомендація від виробника нанести на 3-5 хвилин, але я ходила довше, десь пів години, нічого страшного не сталося😅 Потім ретельно змиваю кондиціонер трохи холодною водою, для того щоб закрити кутикулу волосся та додати волоссю м'якість та блиск. Змивається легко, не обтяжує волосся.

Кондиціонер не містить парафінів, сульфатів та силіконів. Олія жожоба наповнює структуру корисними речовинами. Засіб повертає природний блиск та шовковистість. Також добре працює на тонких локонах. Робить волосся слухняним. Я помітила , що волосся після кондиціонеру розчісується доволі легко і не плутається взагалі.

Волосся виглядає гарним, дуже приємним і м'якеньким на дотик. Значно полегшилось розчісування локонів. Також дууже помітний ефект об'єму.

Насолоджуюсь результатом 😌